Search found 15 matches

Go to advanced search

by peppe64
Fri Feb 21, 2014 12:39 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: ONLY WANHAO DUPLICATOR 4
Replies: 7
Views: 5787

Re: ONLY WANHAO DUPLICATOR 4

YES is in Italy.

me problem not work for new simply 2 , some problem.

Use FFF replicator 2 , now not work me bed build temperature .

Use Replicator G is fantastic no problem .

Your model FFF to use ??
by peppe64
Fri Feb 21, 2014 11:39 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: ONLY WANHAO DUPLICATOR 4
Replies: 7
Views: 5787

Re: ONLY WANHAO DUPLICATOR 4

Support does not know the problem, and I saw that others have Wanhao 4 and I want to share with them.
by peppe64
Fri Feb 21, 2014 9:42 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: ONLY WANHAO DUPLICATOR 4
Replies: 7
Views: 5787

Re: ONLY WANHAO DUPLICATOR 4

since I use the version 2 can not work.
someone who uses 4 Wanhao can help me.

Now working again with Replicator G me it works perfectly


I solved the wrong problem in the script, but now I can not warm up the bed.
I enclose my fff
by peppe64
Fri Feb 21, 2014 8:37 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: ONLY WANHAO DUPLICATOR 4
Replies: 7
Views: 5787

ONLY WANHAO DUPLICATOR 4

HOW MANY HAVE THIS MACHINE? We post HERE FOR AID AND CONTROLS FOR THE BEST SOLUTION FOR PRINTING
by peppe64
Fri Feb 21, 2014 7:30 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: PROBLEM SETTING BUILD
Replies: 11
Views: 4555

Re: PROBLEM SETTING BUILD

I solved the problem
Script Error, wrong coords carrying the head outside of the bed, causing the machine error. I have corrected and now includes everything ok.
by peppe64
Fri Feb 21, 2014 6:06 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: PROBLEM SETTING BUILD
Replies: 11
Views: 4555

Re: PROBLEM SETTING BUILD

To date, the problem has not been resolved, I'm sorry I threw money on software that does not care to. Use norlmamente replicated ge'm working safely. The problem I found with the head goes out mm platform (see images) with INCH instead goes bane work remains in the deck, but I do not know how to us...
by peppe64
Mon Jan 13, 2014 10:15 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: PROBLEM SETTING BUILD
Replies: 11
Views: 4555

Re: PROBLEM SETTING BUILD

sorry post image software your pc , is not same to me ??
by peppe64
Thu Jan 09, 2014 12:15 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: PROBLEM SETTING BUILD
Replies: 11
Views: 4555

Re: PROBLEM SETTING BUILD

check file factori

fff is makerbot 2 right
by peppe64
Thu Jan 09, 2014 9:47 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: PROBLEM SETTING BUILD
Replies: 11
Views: 4555

Re: PROBLEM SETTING BUILD

problem is in dimension and offset , plese help me is urgent
by peppe64
Fri Dec 27, 2013 8:05 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: PROBLEM SETTING BUILD
Replies: 11
Views: 4555

Re: PROBLEM SETTING BUILD

I put the point, but all values ​​are a comma.
The old version works fine is the new that has many problems, now the gate.

Go to advanced search