Search found 8 matches

Go to advanced search

by teamcarlisle2
Mon Jun 02, 2014 10:41 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Any work being done on Afinia H470 / Up Plus?
Replies: 1
Views: 1371

Re: Any work being done on Afinia H470 / Up Plus?

The only way you could get "any" software to work with the Afinia/Up! ,other than the proprietary software made for it, would require you to strip out the electronic main board and cpu, and install your own. It's has been done by a few people if you go to the pp3dp forums. But I wouldn't recommend i...
by teamcarlisle2
Sun May 25, 2014 3:39 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: No cooling fan on
Replies: 12
Views: 5710

Re: No cooling fan on

Dang, I wish I would have read your post before today, I found another way to fix it after reading http://www.forum.simplify3d.com/viewtopic.php?f=9&t=859&p=3171&hilit=variables#p3171 I just went into process settings --> scipts tab, then changed "M126 S[fan_speed_pwm]" to "M126 S[fan0_speed_pwm]" a...
by teamcarlisle2
Wed May 14, 2014 10:14 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: No cooling fan on
Replies: 12
Views: 5710

Re: No cooling fan on

Thanks for the input. I probably should have been more clear though, I meant does anyone know of a fix for simplify not passing variables to the gcode in general. I was wondering if maybe there was a dependency that the simplify team forgot to include in the installer or something.
by teamcarlisle2
Tue May 06, 2014 10:09 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: No cooling fan on
Replies: 12
Views: 5710

Re: No cooling fan on

Had anyone found a fix yet? Or at least heard if the simplify developers have acknowledged the problem.
by teamcarlisle2
Thu Apr 24, 2014 8:19 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: No cooling fan on
Replies: 12
Views: 5710

Re: No cooling fan on

I'm just going to stick with 2.01 for now. Even with having to turn on the fan manually, my prints don't look nearly as nice as they did before. So I'm thinking it might not be the only variable that isn't setting up right. Thanks for the feed back though (even though I didn't start the thread, I'm ...
by teamcarlisle2
Wed Apr 23, 2014 10:55 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: No cooling fan on
Replies: 12
Views: 5710

Re: No cooling fan on

I should have also mentioned this was a clean install of S3D 2.1 on a new computer that didnt have any older versions on it incase that helps.
by teamcarlisle2
Wed Apr 23, 2014 10:53 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: No cooling fan on
Replies: 12
Views: 5710

Re: No cooling fan on

I have the same problem on my replicator 2 with sailfish on S3D 2.1 . At first, I noticed that the default profile had layer 1 set to both enable and disable the fan speed. So I changed it so that layer one was set to 0% and layer 2 to 100% but that didnt make a difference. I have doublechecked that...
by teamcarlisle2
Sun Apr 06, 2014 2:44 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Simplify3D and Makerbot 5th gen
Replies: 8
Views: 5786

Re: Simplify3D and Makerbot 5th gen

I wish you the best of luck, but I dont think Simplify was ever supposed to support the Replicator 5th gen. Its not listed on their "supported printers" list. And makerbot is trying to go all proprietary, so I think you're going to end up stuck with makerware on that printer. Let us know if you do g...

Go to advanced search