Search found 9 matches

Go to advanced search

by dubtec
Sun Apr 20, 2014 6:23 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: V2.1: Where do you set filament Cost and Currency?
Replies: 31
Views: 22516

Re: V2.1: Where do you set filament Cost and Currency?

Which xml file, and where is it please.

Thanks

Dave
by dubtec
Sat Apr 19, 2014 5:37 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: V2.1: Where do you set filament Cost and Currency?
Replies: 31
Views: 22516

Re: V2.1: Where do you set filament Cost and Currency?

Really need to find out how to adjust this....
by dubtec
Thu Apr 10, 2014 8:41 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Automatic support generation isn't wide enough
Replies: 7
Views: 4118

Re: Automatic support generation isn't wide enough

I've asked Clayton to add a feature which we can define how much more support to add past the model perimeter. I have the same issue, and had to go down to .2 or .3mm resolution for support. It usually works well, but then my models take a very long time to slice. He mentioned this option could be ...
by dubtec
Thu Apr 10, 2014 8:39 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Support grid not calculated correctly.
Replies: 7
Views: 2876

Re: Support grid not calculated correctly.

Can't belief that this cant be fixed, considering ALL the free software gets this to work.. Really want this fixed please ASAP
by dubtec
Sat Mar 15, 2014 9:42 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Ultimaker Settings
Replies: 3
Views: 2816

Re: Ultimaker Settings

This is for the original..

I have also attached my settings for a Ultimaker original, I really would appreciate your feedback.

thanks
by dubtec
Tue Mar 11, 2014 7:35 am
Forum: Feature Requests
Topic: [ADDED] Speed - mm/minute? Why not mm/sec?
Replies: 75
Views: 36481

Re: Speed - mm/minute? Why not mm/sec?

agreed, either default or choice in settings... thanks
by dubtec
Tue Mar 11, 2014 7:22 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Bug: Sparse infill every x layers speed.
Replies: 1
Views: 1044

Bug: Sparse infill every x layers speed.

When I use print sparse infill every 3 layers, the 2 layers with no infill perimeter speed slows down to the speed set by "support structure under speed." When the print gets to print the layer with the infill, the perimeters speed back up to normal speed. The only way to fix this is to turn up "sup...
by dubtec
Tue Mar 11, 2014 7:13 am
Forum: Feature Requests
Topic: Feature request: Seperate retract/recover speed controls
Replies: 24
Views: 7254

Re: Feature request: Seperate retract/recover speed controls

Agreed, this would be an awesome feature - i run a print farm with 10 ultimaker, and this would really help my battle with retraction.
by dubtec
Wed Feb 12, 2014 6:25 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: S3D drops custom profiles
Replies: 7
Views: 3266

Re: S3D drops custom profiles

I have exactly the same problem, or at least I think I do. Do you mean process? as I create different process for disfferent layer height and fill, and everytime I close program and reopen they disapear. Should I create diffent profiles for this, if so I still need to create a process everytime I op...

Go to advanced search