Search found 14 matches

Go to advanced search

by bigfella
Sun Jun 28, 2015 4:03 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Duel Extruder Toolhead offset not working
Replies: 1
Views: 630

Duel Extruder Toolhead offset not working

I am trying to get Toolhead offset working in V3. I have turned off all offsets in Repetier and thought I would give it a go with Gcode. Not matter what I do the offsets don't appear to be changing. I have tried doing it with tool 0 and tool 1 and both, but no change. I have tried in the option menu...
by bigfella
Thu Dec 11, 2014 7:21 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Printing with Dual Extrudes & Settings
Replies: 2
Views: 3629

Printing with Dual Extrudes & Settings

I wanted to start this thread to see if anyone has had success with printing with dual extruders and if so what settings they are using. I was hoping with the release of 2.2 they may be some more helpful settings. I tried a print last night using the brim trick off 9999 layers, offsetting Extruder 1...
by bigfella
Wed Dec 10, 2014 5:34 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: 2.2 Release Discussion Thread!
Replies: 42
Views: 15957

Re: 2.2 Release Discussion Thread!

Thanks for the new features. But I am very disappointed still no real good support for dual extruders. We really need an inclusion of a wipe tower or Ooze shield. I still need to go back to using Cura to do my dual extruder prints :cry:
by bigfella
Sun Nov 02, 2014 9:28 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Save and restore application state
Replies: 2
Views: 1459

Re: Save and restore application state

Thanks Dhylands Worked a treat.
by bigfella
Sat Nov 01, 2014 6:29 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Save and restore application state
Replies: 2
Views: 1459

Save and restore application state

I ma having trouble running Simplify 3d on Ubuntu. The Save state for my connection is not being remembered. I changed it once to 25000 baud rate and now it starts at this all the time no matter what I change. Also should it not remember what profiles I have imported or do I have to re import them e...
by bigfella
Sat Jul 19, 2014 7:57 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Starting Simplify 3d in ubuntu
Replies: 12
Views: 25405

Re: Starting Simplify 3d in ubuntu

New Link. Fingers Crossed https://www.dropbox.com/s/btj05p9g9yymssk/EnableDesktopShortcut.sh If Not. Make a file with this #!/bin/bash echo "Changing to Simplify3D Software Directory..." cd /opt/Simplify3D-2.1.1 echo "Done." echo "Allowing permissions..." sudo chmod go+rwx Simplify3D sudo chmod go+r...
by bigfella
Fri Jul 18, 2014 5:29 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Starting Simplify 3d in ubuntu
Replies: 12
Views: 25405

Re: Starting Simplify 3d in ubuntu

Thanks Dale. I ended up contacting support and the sorted me out. Find bellow Hi Matt, I will be happy with assisting you enable the Simplify3D Software without having to open it through the Terminal. The elite and more tech-savvy users at the office love running it through linux! They have created ...
by bigfella
Thu Jul 17, 2014 8:00 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Starting Simplify 3d in ubuntu
Replies: 12
Views: 25405

Re: Starting Simplify 3d in ubuntu

Thanks Dale awesome post. unfortunately I am getting stumped at the right click open as root I'm not getting the option. but hopefully I will nut my way through. there must be a way
by bigfella
Wed Jul 16, 2014 7:13 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Starting Simplify 3d in ubuntu
Replies: 12
Views: 25405

Starting Simplify 3d in ubuntu

Hi I am a unix Noob. Can anyone tell be how to start ubantu from desktop instead of the terminal. Currently I have to run it as Superuser in the term I would love to have a link on the desktop.
Thank
Matt
by bigfella
Sat Jul 12, 2014 9:53 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Simplify 3D ubuntu 14.04 won't Display
Replies: 2
Views: 1444

Re: Simplify 3D ubuntu 14.04 won't Display

I guess that is kinda good news. But i can't get to the bottom of it. May need to find a windows option. ahhh That's very strange... for the record I'm running Ubuntu 14.04 on a laptop with a NVidia GTX 660m graphics card, didn't install any third party graphics drivers or anything and s3d works fin...

Go to advanced search