Search found 5 matches

Go to advanced search

by wifiguru10
Thu Jun 19, 2014 4:02 pm
Forum: Feature Requests
Topic: [ADDED] Lay Flat
Replies: 31
Views: 19588

Re: Feature Request - Lay Flat

+1 on request
by wifiguru10
Thu Jun 19, 2014 4:01 pm
Forum: Feature Requests
Topic: [ADDED] Honeycomb infill
Replies: 53
Views: 16414

Re: [Feature Request] Honeycomb infill

I second this request, sometimes I'd rather have the print take longer and be stronger than for it to be as fast as possible.
by wifiguru10
Sat Jun 14, 2014 9:12 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: No left extruder
Replies: 5
Views: 2035

Re: No left extruder

I've got the same problem. Can't build via USB on the left for the life of me. Does anyone know if this is a reported bug and/or is it going to be fixed?
by wifiguru10
Tue Jun 10, 2014 10:59 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Dual extruder printing
Replies: 0
Views: 1019

Dual extruder printing

Hey all, i'm trying to troubleshoot an issue when i use both extruders during print. I print fine if i'm on the right extruder, print fine if i'm on the left extruder. The issue is when i try to print the outline with the right, and the infill with the left. It prints the base layer, and as soon as ...
by wifiguru10
Mon Jun 09, 2014 5:47 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Poor Slice of 3d Knot?
Replies: 0
Views: 711

Poor Slice of 3d Knot?

Hey all, I've been priting for a while now with ReplicatorG and Makerware on a Replicator1 clone. Purchased S3D a couple months ago and didn't have much luck with it, so picked it back up recently to try and get it tuned. I hear it's pretty good once everything's tweaked. This is the issue i'm havin...

Go to advanced search