Search found 9 matches

Go to advanced search

by Teejay187
Tue Apr 16, 2019 12:08 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Coasting issue
Replies: 4
Views: 366

Re: Coasting issue

This is exactly what I have been trying to solve since V4 came out. I guess Cura is the only option now as this has been broken for a long time.

Also, awesome use of a high-speed camera!!
by Teejay187
Tue Oct 06, 2015 3:17 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Print randomly stops
Replies: 13
Views: 6243

Re: Print randomly stops

jimc wrote:no i am currently running a the insider preview for the release the rest of the public will see soon and the usb problem is still there. i only have ever gotten one stop though. never more than that.
One stop each print or?
by Teejay187
Mon Sep 28, 2015 3:10 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Print randomly stops
Replies: 13
Views: 6243

Re: Print randomly stops

Any update? The pause/resume only delays the problem for about 30 seconds. Then it stops again. After it resumes after the second delay, it never stops again during the print.
by Teejay187
Thu Sep 17, 2015 4:19 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Print randomly stops
Replies: 13
Views: 6243

Re: Print randomly stops

Tried the Pause/Resume thing. That worked great! Problem is still there though, but now I can minimize the blobs :)
by Teejay187
Wed Sep 16, 2015 4:17 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Print randomly stops
Replies: 13
Views: 6243

Re: Print randomly stops

I have the same problem. If I slice a model and try to print, it sometimes stops at the exact same place. It started around the time I upgraded to version 3 Troubleshooting I have done: Upgraded to Win10 from 8.1 : Did not fix the issue Tried reinstalling drivers: Did not fix the issue Updated to 3....
by Teejay187
Wed Nov 05, 2014 4:40 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Profile Not Saving
Replies: 4
Views: 1613

Re: Profile Not Saving

I`m still having issues with this. If I change between profiles for different printers, the temperature settings and extrusion settings are reset to default. I can`t export the settings without the settings being reset. Please fix this.
by Teejay187
Thu Oct 09, 2014 9:40 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Simplify3D and SketchUp doesn't work
Replies: 6
Views: 3548

Re: Simplify3D and SketchUp doesn't work

To avoid having to flip the model in S3D, you can just select the whole model and select "Reverse Faces" and then export it from SketchUp
by Teejay187
Sat Sep 06, 2014 4:47 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Blobbing on the first layers.
Replies: 2
Views: 828

Re: Blobbing on the first layers.

Thanks for the answer! I`ve had issues with blobs a few times earlier, but the prints I have done lately have had uneven layers and blobs all over. It gradually went worse after my post here. Settings had not changed that much either. I tore apart my printer to get to the bottom of this. I replaced ...
by Teejay187
Tue Sep 02, 2014 4:59 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Blobbing on the first layers.
Replies: 2
Views: 828

Blobbing on the first layers.

Hi, I am quite new to the software and I am experiencing some problems on my Solidoodle 2. I am getting a lot of blobs on the first few layers. It`s uneven and I can`t see anything in the settings that can correct it. I will provide photos tomorrow as well as my settings. Also, is there a way to sav...

Go to advanced search