Search found 4 matches

Go to advanced search

by navzptc
Mon Nov 13, 2017 7:58 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Weistek printer compatibility
Replies: 14
Views: 4962

Re: Weistek printer compatibility

Did anyone get this to work? I have a GP3D Root (non-plus), which I believe is a rebranded Weistek W150, and I'd very much like to get it to work before the 2 week trial runs out... I'm trying a bunch of things myself, and will post if successful, but it would be great if someone had a profile they...
by navzptc
Wed Jul 26, 2017 6:35 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Drag and drop not working with V4
Replies: 3
Views: 723

Re: Drag and drop not working with V4

Works fine here with no problems - Win10 64 :)
by navzptc
Tue Jul 19, 2016 7:43 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: STL not anchored to the bed
Replies: 7
Views: 1111

Re: STL not anchored to the bed

It looks like your faces were inverted - A good read on scans and problems can be found here: http://www.soliforum.com/topic/12264/fr ... -tutorial/

Have attached your file after running it through Meshlab and sits OK on S3D platform :)
by navzptc
Tue Apr 12, 2016 6:07 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: V3.0.2 Won't Save Preferences in Windows 10 x64
Replies: 4
Views: 1821

Re: V3.0.2 Won't Save Preferences in Windows 10 x64

If you haven't so far, try loading S3D to the root directory of C drive, and not to the program files area - works fine for me like that.

Go to advanced search