Search found 4 matches

Go to advanced search

by pablogil
Tue Jul 12, 2016 5:45 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Vase mode - setting wall thickness
Replies: 3
Views: 2662

Re: Vase mode - setting wall thickness

Umm, I understand, but it will make the base paths to be more "separated" between them, doesn't it?
by pablogil
Tue Jul 12, 2016 4:52 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Vase mode - setting wall thickness
Replies: 3
Views: 2662

Vase mode - setting wall thickness

Hi, I'm trying to print a regular vase with "vase mode", that is, a vase with a base and a single wall. The problem arises because I want to set the wall thickness (with "extrusion multiplier" or "extrusion width") to a high value so that the single wall gets an extra thickness... but this setting a...
by pablogil
Mon Feb 01, 2016 3:58 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Ooze shield crosses the part
Replies: 1
Views: 535

Ooze shield crosses the part

Hello, While printing a dual extrusion part with an independent dual extruder printer and with "ooze shield" enabled I have seen that on extruder change, the new one starts the ooze shield on the opposite side of the part, I mean, it crosses the part before starting the ooze shield which results on ...
by pablogil
Tue Apr 21, 2015 2:31 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Save preview mode settings
Replies: 0
Views: 723

Save preview mode settings

Hello, I love your software but would like to share with you one thing I don't like about UI/UX and that may be very simple to implement: I like to set the preview mode by "layer" and showing a "single layer only" but each time I prepare a new print or modify the process settings it reset the previe...

Go to advanced search