Search found 26 matches

Go to advanced search

by iPa64
Sat Mar 16, 2019 8:00 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Setup fan speed for top surface
Replies: 2
Views: 74

Re: Setup fan speed for top surface

Thanks
That is what I do, but for each piece you have to thing to adjust settings
by iPa64
Fri Mar 15, 2019 2:52 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Setup fan speed for top surface
Replies: 2
Views: 74

Setup fan speed for top surface

Hi,
I would like to change fan speed for all top surfaces in the piece, need more flow.
With PLA, for all infill layers fan at 50% is enough, but I get better flat surface on top with fan at 100%, especially with low infill pourcentage.
Is there a way ?
Thank you
by iPa64
Sun Dec 23, 2018 3:34 am
Forum: Feature Requests
Topic: Canceling individual failed part
Replies: 0
Views: 92

Canceling individual failed part

Hi, I have found nothing on the forum about this feature.
Is there some hope to get a possibility to canceling a failed part during a multi parts print ?
Like this:
https://www.reddit.com/r/3Dprinting/com ... ire_print/
Thanks
by iPa64
Mon Jul 30, 2018 4:27 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [SOLVED]No top layer printed
Replies: 2
Views: 243

Re: No top layer printed

it's working
thank you
by iPa64
Sun Jul 29, 2018 2:54 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [SOLVED]No top layer printed
Replies: 2
Views: 243

[SOLVED]No top layer printed

Hi,
With small wall, as for a box, there is no top layer printed, I don't understand what's wrong.
Thank you for advice
by iPa64
Mon Sep 14, 2015 10:56 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 3.0.2 Strange slicer bug with first layer height 100%
Replies: 8
Views: 965

Re: 3.0.2 Strange slicer bug with first layer height 100%

Thanks for your support!
Hope your tests will find out something.
by iPa64
Sun Sep 13, 2015 10:17 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 3.0.2 Strange slicer bug with first layer height 100%
Replies: 8
Views: 965

Re: 3.0.2 Strange slicer bug with first layer height 100%

here the factory file
if you modify the layer height to 90% bug disappeared
by iPa64
Sun Sep 13, 2015 7:52 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 3.0.2 Strange slicer bug with first layer height 100%
Replies: 8
Views: 965

Re: Strange slicer bug

I have found that, I got this issue if I set first layer height to 100% !!!
If if keep it at default setting 90% all is OK

Go to advanced search