Search found 17 matches

Go to advanced search

by TomOH
Sat Feb 02, 2019 8:15 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Anycubic I3 Mega "out of filament" being ignored?
Replies: 3
Views: 661

Re: Anycubic I3 Mega "out of filament" being ignored?

No, it has nothing to do with the printer settings. The "always print from SD" approach is nonsense - printing via USB contains exactly the same gcode and as long as the PC does not reboot, this approach even gives you more options controlling the print via the machine control panel. The same code w...
by TomOH
Fri Dec 28, 2018 10:56 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Anycubic I3 Mega "out of filament" being ignored?
Replies: 3
Views: 661

Anycubic I3 Mega "out of filament" being ignored?

When printing from the SD card in the I3 Mega and the filament runs out, the printer goes into the pause mode and lets me change filament. When printing through S3d via USB, filament runs out and S3D keeps printing. Is there a hidden setting somewhere or is this a bug in your software? (In light of ...
by TomOH
Tue Nov 20, 2018 6:54 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] V4.1 Issues with walls
Replies: 31
Views: 4410

Re: V4.1 Issues with walls

Pretty lame that despite all the problems, there is not a single "official" statement that the problems will be addressed. Not what I was hoping for when spending $150 on a piece of software.
by TomOH
Tue Nov 20, 2018 5:33 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Where can I download the older (functioning...) version?
Replies: 12
Views: 2769

Where can I download the older (functioning...) version?

With 4.1 being as buggy as it is, I would rather go back to the working 4.0.1 version - can you make this download available please? Or alternatively, post a list of bugs and when the release with the fixes will be provided? The 4.1 version causes so many issues that it is pretty much unusable and w...
by TomOH
Tue Nov 20, 2018 5:27 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Printer never starts printing, but shows "Print Complete"
Replies: 1
Views: 787

Re: Printer never starts printing, but shows "Print Complete"

I have the same problem with 4.1 and an Anycubic I3 Mega.

If you go into the control panel (ctrl + p) first and connect the printer manually, it should work. If not, restart the printer and try connecting again. Definitely another bug in 4.1...
by TomOH
Tue Nov 20, 2018 5:18 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] 4.1 major problem with supports on duplicated parts
Replies: 3
Views: 619

[FIXED] 4.1 major problem with supports on duplicated parts

Version 4.1 has a major bug when it comes to duplication of parts with supports. All supports show perfectly fine in the model view, but only the first part actually prints with the support. It was a standard/automatic support (from base only) in the first part. With all the bugs reported in 4.1, it...
by TomOH
Wed Oct 10, 2018 2:01 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Geetech A30 profile anybody?
Replies: 2
Views: 498

Re: Geetech A30 profile anybody?

Hmm... nobody?

Kind of pathetic to not even get a response from their "support"...
by TomOH
Mon Oct 08, 2018 12:20 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Geetech A30 profile anybody?
Replies: 2
Views: 498

Geetech A30 profile anybody?

I was wondering if anybody here has a working profile for the Geetech A30 printer (or something that might work as a starting baseline). As the base for the supported printers slowly gets pretty outdated, I already reached out to "support" to see if they had a suggestion, but did not get a response ...
by TomOH
Sat Mar 17, 2018 2:50 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Simplify3D Won't Launch Properly
Replies: 26
Views: 11408

Re: Simplify3D Won't Launch Properly

Seems to be an old problem, but after 2 years of using it (W7-64), the exact same problem. It will not start. Process is running, but nothing is being displayed. No error in the event log either. I wonder if that is their crappy licensing server that times out and never responds to requests?
by TomOH
Tue Feb 06, 2018 7:26 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: FlashForge Creator Pro left extruder retraction issue
Replies: 6
Views: 1502

Re: FlashForge Creator Pro left extruder retraction issue

So, a problem that existed since 2016 and still, the community was not able to help any further?

Would love to attach the factory file, but as it contains IP that I am not willed to share in public, a bit unrealistic. Pointing at which command in the gcode causes the retraction would help...

Go to advanced search