Search found 6 matches

Go to advanced search

by m2tts
Fri Jan 18, 2019 11:46 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Outer perimeter seam optimisation
Replies: 9
Views: 1399

Re: Outer perimeter seam optimisation

I totally agree with you Doug. This behavior has resurfaced with the latest release. I thought they had fixed that. I too think this extra movement between each perimeter start (inner ones to outer ones) is ridiculous. It used to have the same start point for each perimeter in the layer, then they b...
by m2tts
Fri Sep 29, 2017 12:31 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Profile for Monoprice Delta?
Replies: 1
Views: 779

Re: Profile for Monoprice Delta?

Found it on the monoprice Delta wikki. https://www.mpminidelta.com/slicers/s3d
by m2tts
Thu Sep 28, 2017 3:33 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Profile for Monoprice Delta?
Replies: 1
Views: 779

Profile for Monoprice Delta?

Anyone using Simplify with the Monoprice Mini Delta?

Mark
by m2tts
Tue Nov 15, 2016 10:57 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Multiple Processes on One Model
Replies: 2
Views: 344

Re: Multiple Processes on One Model

CompoundCarl wrote:But if you want to disable it, then just set the top solid layers to zero for the bottom process.
As I explained, I need to have those layers being created for wall thickness reasons. Guess I need to make this a feature request.
by m2tts
Mon Nov 14, 2016 5:58 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Multiple Processes on One Model
Replies: 2
Views: 344

Multiple Processes on One Model

I'm attempting to print a model that can benefit from coarse layer height until it crowns where I want to use a finer layer height. I know how to apply the different processes to do this, but the processes don't merge well. The coarse process will still add "top" layers before it stops at the intend...
by m2tts
Sat Feb 13, 2016 5:25 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Replicator 2 and Acceleration
Replies: 1
Views: 303

Replicator 2 and Acceleration

I've just tried printing a part slice with S3D on one of our Replicator 2's and it seems as if there is no acceleration control going on with travel moves. The direction transitions are violent, and caused the Y axis to skip it's belt (yes the belt was too loose and has been tightened). Does anyone ...

Go to advanced search