Search found 15 matches

Go to advanced search

by nuggetz
Sat Oct 12, 2019 1:24 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Paid upgrade For 2019 upcoming Version 5.0
Replies: 140
Views: 36014

Re: Paid upgrade For 2019 upcoming Version 5.0

I gotta say that as a Prusa owner I've been using Slic3r a lot more these days. With Prusa's modifier meshes, I was able to save lots of print time by setting part of a complex model to 80% infill while allowing the bulk of the model to print at 20%. This cannot be done in S3D. In a way, modifier me...
by nuggetz
Mon Apr 15, 2019 10:49 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Cannot run simple .bat script via post-processing
Replies: 1
Views: 210

Cannot run simple .bat script via post-processing

Whats the trick to getting a simple .bat file script to execute? I'm first trying to confirm if S3D is actually running the bat file but it clearly isn't doing anything. The bat file is simple. When its run, it creates a file called "hello.log" This is the code echo "hello" > hello.log In the post p...
by nuggetz
Tue Nov 27, 2018 11:49 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Weird support issue
Replies: 6
Views: 527

Re: Weird support issue

Here you go
by nuggetz
Tue Nov 27, 2018 9:50 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Weird support issue
Replies: 6
Views: 527

Re: Weird support issue

3D Builder in windows didn't find any issues. Slices ok as is in Slic3r.
by nuggetz
Tue Nov 27, 2018 9:22 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Weird support issue
Replies: 6
Views: 527

Weird support issue

I just generated some supports and the placement before slicing looked ok but check out the result.
by nuggetz
Wed Nov 07, 2018 10:56 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: How can I configure the new Collision Detection?
Replies: 4
Views: 953

Re: How can I configure the new Collision Detection?

BUMP. I wanna know the details about this too. Why is there zero information?
by nuggetz
Wed Nov 07, 2018 10:52 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.1 No space between dense supports and layer above
Replies: 3
Views: 429

Re: 4.1 No space between dense supports and layer above

I'm not seeing it anymore either. Strange. One of those things that I guess pops up and now is gone after restarting the program.
by nuggetz
Wed Nov 07, 2018 1:38 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.1 No space between dense supports and layer above
Replies: 3
Views: 429

4.1 No space between dense supports and layer above

See image comparing 4.0 and 4.1. This is with .2 layer heights and 3 dense support layers. Notice no gap in the 4.1 version. Is this a bug?
Interface.png
by nuggetz
Tue Nov 06, 2018 11:29 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Any detailed info on 4.1 features?
Replies: 0
Views: 526

Any detailed info on 4.1 features?

First off I'm glad to see an update but are there any more examples of how to use any of the new features? I can't tell what's going on in the "Solid Layers" image in the what's new page. How does that work? What's it doing? Clicking the image shows a picture that is maybe 10% bigger so I can't tell...
by nuggetz
Tue Dec 26, 2017 8:27 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: S3D not exporting cooling fan command
Replies: 11
Views: 2777

Re: S3D not exporting cooling fan command

Why is this still a problem in 2017? I hope S3D goes out of business. This is BS. I shouldn't have to reset my profiles to fix this issue. This ruined a 18 hour print for me and I'm so mad right now.

Go to advanced search