Search found 9 matches

Go to advanced search

by Ohm
Sat Feb 09, 2019 8:09 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Retraction not occurring?
Replies: 1
Views: 119

Retraction not occurring?

I'm using version 4.1.1 and trying to print the object at https://www.thingiverse.com/thing:2372291 and can't seem to find settings that allow it to print without strings running all throughout the inside of it. It looks like it's doing no retraction what so ever and possibly also just crossing righ...
by Ohm
Tue Jan 08, 2019 3:15 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Tuning speeds
Replies: 10
Views: 721

Re: Tuning speeds

I did turn off wipe in my profile after determining that wipe was the issue, and have since upgraded to 4.1.1 and re-enabled wipe without issue. Things look much better now. Thanks!
by Ohm
Wed Dec 05, 2018 5:46 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Tuning speeds
Replies: 10
Views: 721

Re: Tuning speeds

Both the factory file and the test object I used are attached.

Thanks!
by Ohm
Sun Nov 25, 2018 10:59 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Tuning speeds
Replies: 10
Views: 721

Re: Tuning speeds

Yes, 4.1.
by Ohm
Sun Nov 25, 2018 2:53 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Tuning speeds
Replies: 10
Views: 721

Re: Tuning speeds

After playing with the settings, I found the problem is not my X/Y movement speeds at all, but rather the Wipe feature. Upon disabling wipe, retraction worked perfectly. With wipe enabled though, I get oozing towards the end of the movement when the head moves from one spot to another. Does wipe aut...
by Ohm
Thu Nov 22, 2018 8:01 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Multi Material Printing - use color purge as infill
Replies: 28
Views: 2221

Re: Multi Material Printing - use color purge as infill

+1 for myself as well.
by Ohm
Thu Nov 22, 2018 7:35 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Tuning speeds
Replies: 10
Views: 721

[FIXED] Tuning speeds

I have a delta (bowden) printer and am trying to tune my speeds to print as fast as possible without sacrificing any quality. I currently have the following settings under the speed tab: Default speed: 4500 Outline Underspeed 60% Solid Infill Underspeed: 70% Support Structure Underspeed: 80% X/Y Axi...
by Ohm
Sun Mar 12, 2017 8:25 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Bed Leveling Wizard: Manual Enter Problem
Replies: 2
Views: 846

Re: Bed Leveling Wizard: Manual Enter Problem

Correction - I realized my first mistake was using 220 instead of 220 * .707 (155.5)... but after plugging in 155.5 and 77.8 for my build volume and origin, the problem persists.
by Ohm
Sun Mar 12, 2017 8:14 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Bed Leveling Wizard: Manual Enter Problem
Replies: 2
Views: 846

Re: Bed Leveling Wizard: Manual Enter Problem

I'm in the exact same boat. And to give a little more detail, I have a 220 mm circular bed. I enter my build volume for X and Y as 220, and I enter the Origin Offset to be half of that for each (110). I entered coordinates into the manual positioning for bed leveling based on the G1 X/Y commands tha...

Go to advanced search