Search found 6 matches

Go to advanced search

by Peter_O
Fri Nov 30, 2018 11:40 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Strange Line Patterns
Replies: 9
Views: 815

Re: Strange Line Patterns

Thanks a lot guys! When in Hamburg, feel free to get in contact for a coffee. :) Beeing a newbie in Fusion 360, I had done it as component with multiple bodys. Following your advice, I joined the bodies before STL export now, leading to a reasonable slice: https://up.picr.de/34463480li.png Thx again!
by Peter_O
Thu Nov 29, 2018 2:06 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Strange Line Patterns
Replies: 9
Views: 815

Re: Strange Line Patterns

Here's the .factory and the .stl.
by Peter_O
Thu Nov 29, 2018 11:51 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Strange Line Patterns
Replies: 9
Views: 815

Re: Strange Line Patterns

; primaryExtruder,0 ; layerHeight,0.2 ; topSolidLayers,4 ; bottomSolidLayers,4 ; perimeterOutlines,5 ; printPerimetersInsideOut,1 ; startPointOption,3 ; startPointOriginX,0 ; startPointOriginY,0 ; sequentialIslands,0 ; spiralVaseMode,0 ; firstLayerHeightPercentage,120 ; firstLayerWidthPercentage,100...
by Peter_O
Thu Nov 29, 2018 8:35 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Strange Line Patterns
Replies: 9
Views: 815

Strange Line Patterns

Printing with 5 wall lines, I get these rectangular artifacts on the lower rim layers. (1st picture)
On the smaller top layers all lines run the full circle. (2nd picture)

Any Idea how I can avoid this?

Image

Image
by Peter_O
Sun Nov 04, 2018 1:36 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Dual Extrusion Crash
Replies: 1
Views: 311

Dual Extrusion Crash

Hello, I set up my no brand dual extrusion (cyclops+) printer as Other/.../2 Extruders. I loaded the 2 traffic cone STLs. The Process dialogue shows my printer at "select profile". When trying to start the Dual Extrusion Wizard, S3D chrashes with windows error message "simplify3d.exe funktioniert ni...
by Peter_O
Sat Feb 10, 2018 8:56 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Failed to parse ... factory file
Replies: 1
Views: 449

Failed to parse ... factory file

I got a "failed to parse ..." error message when trying to open a factory file I saved yesterday. The error message states incorrect XML code. When opeing the factory-file with an editor it is no XML but some binary code. So the XML problem must be some other file the factory file is refering to. Bu...

Go to advanced search