Search found 5 matches

Go to advanced search

by psychotik2k3
Thu Mar 28, 2024 3:58 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: my processes disapeared since last time
Replies: 1
Views: 361
 
Jump to post

my processes disapeared since last time

This happens to me from time to time. i just open simplify want to prent and... what the there are no processes anymore... which piss me off as i have several tool heads and processes.

and this is not the first time.
by psychotik2k3
Wed Jan 25, 2023 2:31 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Filament quick configure don't change speed
Replies: 2
Views: 254
 
Jump to post

Filament quick configure don't change speed

i like the way that just change from PLA to PETG or ABS the temperatures, cooling and even flow are autmatically changed. unfortunately speed is not and i don't see why as for example TPU have to be printed very slowly compared to PLA. here is a video of the bug https://www.youtube.com/watch?v=bOtbn...
by psychotik2k3
Sun Jun 06, 2021 3:46 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Tool index is not the one configured
Replies: 0
Views: 1445
 
Jump to post

Tool index is not the one configured

Hi , i have a printer with 3 tool heads so i made a profile where there is 3 extruders, each with it's own toolhead index number (from 0 to 2) and i want to print with the third one and only this one. so i open the process select the extruder LGX FF which got index 2 do ok and slice. but when i save...
by psychotik2k3
Mon Jun 11, 2018 5:30 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: I made a script to normalize first layer speed
Replies: 1
Views: 1234
 
Jump to post

Re: I made a script to normalize first layer speed

thanks because yes i know the speed my first layer can stick to the bed and i'ts boring to allways calculate when you watn to change speed.
by psychotik2k3
Sun Feb 11, 2018 11:35 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: why the wall almost got no support at all ??
Replies: 0
Views: 870
 
Jump to post

why the wall almost got no support at all ??

Hi, i have a simple model which is a horizontal plate and it got some tiny walls 1.5mm thick 20-30cm long vertically on top of that. tha problem is that simplfy slice this as this way top layer of the plate got holes where the walls will be, and so when the wall starts to be built, only it's externa...

Go to advanced search