Search found 8 matches

Go to advanced search

by minvo
Tue Aug 04, 2020 4:08 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Version 5 Announcement
Replies: 107
Views: 67367

Re: Version 5 Announcement

S3D-Jake, thank you for the good news! The lack of update information was very frustrating. I am glad that the work continues.
But I would like to know if the errors in the current version will be fixed? will v4.1.3 be released? Will some new features be added to the old version?
by minvo
Tue Apr 09, 2019 9:01 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: v4.1.1 Error. Cooling and Processes.
Replies: 7
Views: 1133

Re: v4.1.1 Error. Cooling and Processes.

S3D-Alex , thank you for your attention to my question. There are very few situations where a fan should be turned off part way through a print so this seemed like an obvious solution to this problem. I would love to hear your opinion on this though. My case is as follows: Small cylinders attached ...
by minvo
Wed Apr 03, 2019 2:01 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: v4.1.1 Error. Cooling and Processes.
Replies: 7
Views: 1133

Re: v4.1.1 Error. Cooling and Processes.

...The layer numbers are linear for the whole print and not exclusiv for the printing areas of processes. In the cooling settings, the layer numbers are counted relative to the start of the process. (This is logical and correct. This is exactly what happens in S3D v4.0.1) Therefore, at the beginnin...
by minvo
Tue Apr 02, 2019 6:23 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: v4.1.1 Error. Cooling and Processes.
Replies: 7
Views: 1133

Re: v4.1.1 Error. Cooling and Processes.

Your factory and your GCode are not corresponding to what you have written. ... You are not right. I downloaded my files and checked. Everything fits my description. An error is present. (If the attached .factory is run in S3D v4.0.1, the result is correct - there is no cooling at the beginning of ...
by minvo
Mon Apr 01, 2019 8:49 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: v4.1.1 Error. Cooling and Processes.
Replies: 7
Views: 1133

v4.1.1 Error. Cooling and Processes.

We have two processes. The first process: cooling 40%. The second process: from 1 to 20 layers - 0%, after 20 layers 60%. But in .gcode, in the second process, cooling is set to 60% from the first layer. The initial setting of 0% cooling is ignored. 2019-04-01 11.55.47.png  This error is missing in ...
by minvo
Mon Apr 01, 2019 8:08 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Graphics issue :/
Replies: 2
Views: 843

Re: Graphics issue :/

SHoutzager wrote:
Fri Mar 22, 2019 9:56 am
... Have to restart S3D.
You do not need to do This. It is Enough to press any button of change of a view (Top, Front, Side).
by minvo
Tue Jan 22, 2019 7:27 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.1 Post processing scripts - incorrect behavior
Replies: 1
Views: 724

4.1 Post processing scripts - incorrect behavior

Hi! Please help me in the following question:  In S3D v4.0.1, when using several processes for a part, post processing scripts were applied from the last process to the entire model. It is logical and familiar.  In S3D v4.1 and 4.1.1, the behavior has changed. Now, in such cases, post processing scr...
by minvo
Fri Dec 14, 2018 8:29 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Unicode characters not supported in file paths or names when executing post processing scripts
Replies: 3
Views: 2327

Re: Error Handling

I received a similar error. Spent a lot of time figuring out. Your post helped to understand the reason, thank you.
  Cause of the problem: S3D 4.1 does not support Cyrillic (any unicode?) characters in the path to the gcode file. With S3D 4.0.1, there is no such problem.

Go to advanced search