Search found 7 matches

Go to advanced search

by Le_Don_Macaron
Tue Jul 30, 2019 11:06 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Slight layer shifting after perimeter change
Replies: 0
Views: 756

Slight layer shifting after perimeter change

Hi, I'm getting a strange shifting of layers at the points where my model splits from being a single cross-section, to being multiple unconnected cross-sections. As you can see, the change appears at the same layer the hole begins, then disappears at the layer that corresponds to the top of the hole...
by Le_Don_Macaron
Tue Jul 30, 2019 10:25 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Bad perimeters with High-poly models
Replies: 7
Views: 895

Re: Bad perimeters with High-poly models

In case anyone else has this problem - I eventually solved it by using the Decimate modifier in Blender to reduce the number of faces by approximately half, then re-exporting the STL. No visible change to the model, but Simplify was then able to slice it cleanly.
by Le_Don_Macaron
Thu Aug 09, 2018 8:43 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Bad perimeters with High-poly models
Replies: 7
Views: 895

Re: Bad perimeters with High-poly models

That's the hi poly one with the issues. Do you need to see the lower poly ones too?
by Le_Don_Macaron
Wed Aug 08, 2018 8:25 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Bad perimeters with High-poly models
Replies: 7
Views: 895

Re: Bad perimeters with High-poly models

Anyone got any ideas?
by Le_Don_Macaron
Thu Aug 02, 2018 11:49 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Bad perimeters with High-poly models
Replies: 7
Views: 895

Bad perimeters with High-poly models

Hi, I'm getting strange wobbles in the toolpaths generated for models with lots of polygons. (I need my models to be high-poly because I am using displacement maps to "engrave" details into them in Blender). The models themselves appear perfectly smooth, but as soon as I "prepare to print", the bump...

Go to advanced search