Search found 197 matches

Go to advanced search

by S3D-Alex
Tue Jun 04, 2019 9:23 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.1 Sequential Broken or Not?
Replies: 13
Views: 254

Re: 4.1 Sequential Broken or Not?

Could you please post a Factory File where you see Sequential Printing not working correctly? We would love to take a look and assist.
by S3D-Alex
Mon Jun 03, 2019 8:46 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Connection error
Replies: 12
Views: 254

Re: Connection error

Could you contact us at Support@simplify3d.com if you still have issues with this? Thank you!
by S3D-Alex
Mon May 20, 2019 9:39 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Retraction Rate Scaled in 4.1.2?
Replies: 2
Views: 127

Re: Retraction Rate Scaled in 4.1.2?

Looking at your gcode files it looks like there are quite a few changes in settings between the two profiles used here. Could you please include a couple factory files for these? It will make it much easier to look into what is going on here.
by S3D-Alex
Mon May 20, 2019 9:32 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Incomplete peremeter loop in some places
Replies: 2
Views: 100

Re: Incomplete peremeter loop in some places

Could you please post a Factory File? There could be some large coast or wipe settings possibly causing this but it is impossible to know without the settings used to print the part.
by S3D-Alex
Mon May 20, 2019 9:31 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Small outcroppings are overextruded
Replies: 5
Views: 144

Re: Small outcroppings are overextruded

Could you please post a Factory File? We will need to see your settings to make an accurate assessment of what may be going wrong here.
by S3D-Alex
Thu May 16, 2019 2:30 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Prints will not show up
Replies: 2
Views: 103

Re: Prints will not show up

Could you please post a Factory File or contact us at Support@simplify3d.com?
by S3D-Alex
Thu May 16, 2019 2:26 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Can not generate continue surface
Replies: 2
Views: 120

Re: Can not generate continue surface

Could you please post a Factory File for this? It looks to be maybe a thin wall or model error issue but it is tough to know without more information.
by S3D-Alex
Mon May 13, 2019 9:31 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: How to use two extruders?
Replies: 1
Views: 75

Re: How to use two extruders?

We have a great article on our website that covers the basics of dual extrusion as well as some of the more advanced options allowed by Simplify3D. I have included a link below but please let me know if you have any other questions. https://www.simplify3d.com/support/articles/printing-with-multiple-...
by S3D-Alex
Mon May 13, 2019 8:59 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Simplify Immediately Crashes when Opened
Replies: 2
Views: 84

Re: Simplify Immediately Crashes when Opened

Can you please try opening Windows Explorer and navigating to the following directory: C:/Users/%USERNAME%/AppData/Local/Simplify3D/S3D-Software You may need to enable hidden folders to access this directory. Once there, please try deleting the savedState.factory file, then opening Simplify3D again....
by S3D-Alex
Mon May 13, 2019 8:50 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Licensing from behind corporate firewall
Replies: 2
Views: 109

Re: Licensing from behind corporate firewall

Can you please contact Support@simplify3d.com? We would love to assist with this.

Go to advanced search