Search found 441 matches

Go to advanced search

by S3D-Alex
Wed Mar 31, 2021 9:58 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Save toolpaths to disk Qiditech x-pro
Replies: 5
Views: 497

Re: Save toolpaths to disk Qiditech x-pro

I have the same issue. The printer won't create a preview of the part, nor will it print if I try printing the gcode. I can open the generated gcode in the Qidi provided slicer. When I Open in the slicer, there is a warner that there may be "unsupported gcode" Not really sure what the next steps fo...
by S3D-Alex
Wed Mar 31, 2021 9:49 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Undesired extra filaments across wholes. How to fix it?
Replies: 1
Views: 181

Re: Undesired extra filaments across wholes. How to fix it?

This sounds like stringing. We have a great Print Quality Guide article that covers this issue so I have included a link to that below: https://www.simplify3d.com/support/print-quality-troubleshooting/stringing-or-oozing/ If you have more specific questions it would be helpful to post a Factory File...
by S3D-Alex
Wed Mar 31, 2021 9:42 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 6mm Nozzle Diameter speed
Replies: 1
Views: 243

Re: 6mm Nozzle Diameter speed

Can you post a Factory File so we can look into this?
by S3D-Alex
Wed Mar 31, 2021 9:41 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Infill lines missing
Replies: 1
Views: 288

Re: Infill lines missing

You seem to be on the right track here. Simplify3D will only fit infill lines that do not conflict with your settings. Things like infill overlap %, infill extrusion width, your default extrusion width, the minimum infill length setting etc will all affect this. This looks like the first layer. Are ...
by S3D-Alex
Fri Feb 05, 2021 8:18 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Why is Simplify making this weird travel path and wipe?
Replies: 1
Views: 243

Re: Why is Simplify making this weird travel path and wipe?

Could you please post a Factory File for this so we can look into it?
by S3D-Alex
Mon Feb 01, 2021 12:56 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: A hole in the infill
Replies: 1
Views: 188

Re: A hole in the infill

Can you please post a Factory File so we can look into this?
by S3D-Alex
Mon Feb 01, 2021 12:56 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Geeetech E180
Replies: 1
Views: 151

Re: Geeetech E180

Yes! You can download this profile by going to Help > Configuration Assistant and selecting the Geeetech E180 Mini from the drop-down menu. Please let me know if you have any other questions!
by S3D-Alex
Wed Jan 20, 2021 3:37 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Can't get my QT1 to heat bed
Replies: 5
Views: 427

Re: Can't get my QT1 to heat bed

If the second code you posted is working then it seems like this is an X3G machine. What printer are you using currently? I am personally not aware of a QT1. The M134 used for the bed heating here seems to be the main difference between the two.
by S3D-Alex
Mon Jan 11, 2021 12:30 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 90 degrees off
Replies: 1
Views: 217

Re: 90 degrees off

Could you post a Factory File or even just a screenshot of the Preview Mode so we can take a look at this? Some of the Creality machines use a vertical purge along the Y axis instead of a horizontal one along the X to try and avoid the binder clips.
by S3D-Alex
Mon Jan 11, 2021 12:29 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Can't get my QT1 to heat bed
Replies: 5
Views: 427

Re: Can't get my QT1 to heat bed

Could you post the starting script from your working gcode so we can see what code differs?

Go to advanced search