Search found 5 matches

Go to advanced search

by DKHDKH
Wed Jan 02, 2019 1:10 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [SOLVED] No extrusion K8400 in V4.1.1
Replies: 10
Views: 1115

Re: No extrusion K8400 in V4.1.1

Not sure why having an alternate first layer height would stop extrusion, though... seems unrelated? Are you creating new printer profiles for the printer in the 4.1.1. version of S3D? If so, try using your 4.0.1 profile in 4.1.1....? The 4.0.1 profile does not work with version 4.1.1. I created a ...
by DKHDKH
Fri Dec 28, 2018 12:43 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [SOLVED] No extrusion K8400 in V4.1.1
Replies: 10
Views: 1115

Re: No extrusion K8400 in V4.1.1

Extrusion problem has not been solved yet. When I load the standard FFF settings Velleman K8400 it goes well. But as soon as I change the Primary Layer Height or First Layer Height, there is no extrusion during printing. No problem in version 4.0.1. Are there more people who have this? Or the soluti...
by DKHDKH
Thu Dec 20, 2018 3:55 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [SOLVED] No extrusion K8400 in V4.1.1
Replies: 10
Views: 1115

Re: No extrusion K8400 in V4.1.1

plastic_fantastic wrote:
Tue Dec 18, 2018 5:06 pm
I created a new profile using the configuration wizard, now working correctly.

Unfortunately, that does not work for me. Can you post the factory-file? Thank you very much.
by DKHDKH
Sun Dec 16, 2018 1:57 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [SOLVED] No extrusion K8400 in V4.1.1
Replies: 10
Views: 1115

Re: No extrusion K8400 in V4.1.1

Are there no people with the same problem?

I see in the source code that the retraction regularly comes back in the latest version. And that is not necessary.
by DKHDKH
Thu Dec 13, 2018 3:53 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [SOLVED] No extrusion K8400 in V4.1.1
Replies: 10
Views: 1115

[SOLVED] No extrusion K8400 in V4.1.1

I have a Velleman K8400 printer. Version 4.1.0 and 4.1.1 do not provide extrusion. Version 4.0.1 works perfectly. I have compared the 2 gcode files and see that the latest version often contains the code G1 E-4.0000 F2100. Then the filament always retreats instead of moving forward. Version 4.01 wor...

Go to advanced search