Search found 6 matches

Go to advanced search

by sebiche44
Fri Aug 02, 2019 8:50 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Issue with A10M
Replies: 0
Views: 440

Issue with A10M

Hello, what do you think about this issue during printing the first layer of the print ? I have A10M Geeetech Infill: 100% Extrusion multiplicator: 1,20 Retraction distance: 3mm (1800mm/min) https://cdn.discordapp.com/attachments/522560967322632192/606830153728917514/IMG_20190802_144345.jpg https://...
by sebiche44
Wed May 22, 2019 6:43 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Dual extrusion
Replies: 5
Views: 467

Re: Dual extrusion

Hello, thanks for your reply, but nothing is working. The issue is not resolved.
I attached in this message the factory file like your asked.

Thanks in advance.
by sebiche44
Tue May 21, 2019 12:57 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Dual extrusion
Replies: 5
Views: 467

Dual extrusion

Hello, I have an issue with the new update 4.1 :? When I clicked on "Prepare to print", the visualization is not displayed (invisible), we see nothing and stats are 0 (top left corner). Sorry for my bad English. Thank you in advance for your help :geek: https://image.noelshack.com/fichiers/2019/21/2...
by sebiche44
Sun May 05, 2019 3:59 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: GEEETECH A10M :
Replies: 2
Views: 309

Re: GEEETECH A10M :

Ok, thanks, will test that soon
by sebiche44
Thu Apr 25, 2019 5:53 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: GEEETECH A10M :
Replies: 2
Views: 309

GEEETECH A10M :

Hello, I recently bought a A10M GEEETECH. I started to configure it but spaces appeared between the plastic segments only on the top layer (see photo). There is no problem on the other faces. Your help will be welcome for Simplify3D. Sorry in advance for my bad english ;) Sébastien https://image.noe...
by sebiche44
Thu Feb 28, 2019 10:56 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Irregularity in First Layers
Replies: 2
Views: 244

Irregularity in First Layers

First, sorry for my bad English, I'm French. For some time, I have this problem and I do not know what it is. There are irregularities in the first layers. I have Anet A8 and I print with PLA (Sunlu). Here are some photos. Thank you in advance for your help. Sébastien https://image.noelshack.com/fic...

Go to advanced search