Search found 5 matches

Go to advanced search

by Gilly_Wings
Tue Sep 05, 2023 12:26 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Thumbnail
Replies: 9
Views: 1586
 
Jump to post

Re: Thumbnail

I've found !!!

In the Post-Processing section
I added this:
{REPLACE "thumbnail begin 300x300" "png begin 300*300"}
{REPLACE "thumbnail begin 96x96" "png begin 96*96"}
{REPLACE "thumbnail end" "png end"}
by Gilly_Wings
Tue Sep 05, 2023 12:14 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Thumbnail
Replies: 9
Views: 1586
 
Jump to post

Re: Thumbnail

For this to work, I need to replace in the file

; thumbnail begin 96x96 2916
by
; png begin 96*96 2916
by Gilly_Wings
Tue Sep 05, 2023 12:10 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Thumbnail
Replies: 9
Views: 1586
 
Jump to post

Re: Thumbnail

In the post-processing configuration, I removed "{STRIP "; "}"
This is default on the K1 profile.
S3D is generating an image now.

But it still doesn't generate png

S3D code:
; thumbnail begin 96x96 2916
by Gilly_Wings
Tue Sep 05, 2023 11:56 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Thumbnail
Replies: 9
Views: 1586
 
Jump to post

Re: Thumbnail

Here is a gcode file that came with the printer The file generated by S3D in "Klipper" mode does not contain any image lines ; png begin 96*96 1209 40 55 199 ; iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAGAAAABgCAYAAADimHc4AAAACXBIWXMAAA7EAAAOxAGVKw4bAAAE ; a0lEQVR4nO3YTW8bRRgH8P8zM3bWTv2ydhyLlEDaQymoAiEhgUQ...
by Gilly_Wings
Mon Sep 04, 2023 1:28 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Thumbnail
Replies: 9
Views: 1586
 
Jump to post

Thumbnail

Hello, I have just received my Creality K1 and when I try to generate the thumbnail by selecting "octoprint" and resolution 300x300 and 96x96, the GCODE file does not contain any images. Would you also have this problem with version 5.1.2?

I'm on macos

THANKS

Go to advanced search