Search found 29 matches

Go to advanced search

by madeinoz
Mon Mar 03, 2014 12:19 am
Forum: Feature Requests
Topic: [ADDED] Speed - mm/minute? Why not mm/sec?
Replies: 75
Views: 33484

Re: Speed - mm/minute? Why not mm/sec?

vOidward wrote:An option for MM/sec would be nice for those of us from Makerbot land.
ReplicatorG, MakerWare and Slic3r use mm/sec, so mm/min really has no association in my brain.
+1
by madeinoz
Sun Mar 02, 2014 8:17 am
Forum: Feature Requests
Topic: [ADDED] Mirror Selected Object
Replies: 1
Views: 2628

[ADDED] Mirror Selected Object

I'd like the ability to select an object and mirror it around either the X or Y axis
by madeinoz
Sun Feb 23, 2014 9:52 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Connection failed to printer
Replies: 7
Views: 12550

Re: Connection failed to printer

Hi Julia, Mac dosent work fine with the Baudrate of 250000. If you change it to 115200 your printer will work well i think. (the baudrate on your Host(Simplify3D) and your Firmware(Repetier,Marlin,Sprinter?) have to be the same. Damian Hm, well, Repetier Host has no apparent problem talking to my R...
by madeinoz
Sun Feb 23, 2014 9:39 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Forum Categories
Replies: 1
Views: 473

Re: Forum Categories

I am posting here as there isn't another place, I think it will be really useful if you add some new Categories on the forum, right now you have only two and i think it is not practical and i also see that people posts in both categories for advice's and tips... Per example, the Feature Requests ca...
by madeinoz
Sun Feb 23, 2014 9:37 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: What is "wipe"?
Replies: 1
Views: 1023

Re: What is "wipe"?

What is the "wipe" feature, and how do I use it? I'm using a Felix 3.0 on a mac. I tried the traffic cone in the tutorial and am getting layers of one color streaked with the ooze of the other color in it. Wipe sounds like what I need, but I'm not getting how to use it. Greetings fellow Felix user ...
by madeinoz
Wed Feb 19, 2014 5:56 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Y-Axis Absolute position always -1000
Replies: 2
Views: 1014

Re: Y-Axis Absolute position always -1000

thats a strange problem i dont see here on my end either. i am using the same os on an imac. i just dropped a few parts on the bed just to double check and the positioning shows true to where the part is. maybe im not doing exactly what you are. maybe you can list a step by step sequence from the t...
by madeinoz
Wed Feb 19, 2014 5:53 pm
Forum: Feature Requests
Topic: [ADDED] Realtime positioning viewport updates
Replies: 11
Views: 2516

Re: Feature request. Realtime positioning viewport updates

I can rotate using the following keys •Move Model – Ctrl-left-click and drag (or Command-left-click on the Mac) •Scale Model – Ctrl-right-click and drag up and down (or Command-right-click on the Mac) •Rotate Model – Alt-left-click and drag right or left (or Option-left-click on the Mac) The rest y...
by madeinoz
Mon Feb 17, 2014 2:42 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Y-Axis Absolute position always -1000
Replies: 2
Views: 1014

Y-Axis Absolute position always -1000

Version: 2.0.1
OS: OSX Mavericks 10.9.1

When manually locating the object in the build area, the Y-Axis value alway resets to -1000, if manually changed so asto re-located the object and applied object is placed hard up against the y-Axis 0
Screen Shot 2014-02-17 at 3.37.34 pm.png
by madeinoz
Mon Feb 17, 2014 2:30 am
Forum: Feature Requests
Topic: [ADDED] Realtime positioning viewport updates
Replies: 11
Views: 2516

Re: Feature request. Realtime positioning viewport updates

davedfx wrote:I would like to have realtime feedback on the model when I adjust position, scale rotation etc.
It would be good to use keyboard to move objects eg arrow keys

Also non uniform scaling would be nice
+1

I would also like to be able to position the object around the x and y axis using my mouse

Go to advanced search