Search found 2206 matches

Go to advanced search

by dkightley
Mon May 18, 2020 2:24 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Artemis S300 Dual Extrusion
Replies: 1
Views: 101

Re: Artemis S300 Dual Extrusion

I think your first step would be to do some reading:
https://www.simplify3d.com/support/arti ... extruders/

You could also watch a video:
https://www.simplify3d.com/support/vide ... on-wizard/
by dkightley
Wed May 13, 2020 5:06 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Strange Overhangs with Low Poly Planter
Replies: 1
Views: 102

Re: Strange Overhangs with Low Poly Planter

Try the attached REPAIRED file. S3D likes good quality files best!
by dkightley
Sat May 09, 2020 5:05 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Processes Not Saved
Replies: 2
Views: 761

Re: WTF???

I have the CAD files, the stl files and S3D factory files for virtually every one of the parts I have designed and printed over the past six years or more....all held both in accessible storage and archive storage. It takes virtually no effort to store files into archive, and with the storage costs ...
by dkightley
Thu May 07, 2020 4:20 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: upper end of print
Replies: 3
Views: 1285

Re: upper end of print

.....and a Factory File will also help.
by dkightley
Thu May 07, 2020 10:25 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Issue with a very simple piece
Replies: 6
Views: 780

Re: Issue with a very simple piece

No factory file, but.........Inspirational guess!

Use the Separate Connected Surfaces option on the Mesh menu.
by dkightley
Wed May 06, 2020 2:46 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Empty gcode
Replies: 1
Views: 781

Re: Empty gcode

This may be an issue with the 3D model....

Any chance you can create and attach a Factory File for the piece shown in the screen shots. File menu==>Save Factory File.
by dkightley
Mon May 04, 2020 2:08 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: internal layer fill rotor question
Replies: 2
Views: 504

Re: internal layer fill rotor question

Post your Factory file so someone can take a look at what you have got set up....File menu====Save Factory File.
by dkightley
Sat May 02, 2020 7:44 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.1 prints supports when told not to print them
Replies: 25
Views: 4079

Re: 4.1 prints supports when told not to print them

The solution is to read my description of the process to get supports exactly where you want them on the first page of this thread, to understand how the process works, and not to expect "someone else" to do all the hard work for you. The process I described has worked every time for me for somethin...
by dkightley
Tue Apr 28, 2020 11:50 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: CR-10S Pro V2 Settings
Replies: 5
Views: 1886

Re: CR-10S Pro V2 Settings

I attached an image from the print.
Unfortunately, not so! See my post on this thread for instruction on how to attach an image.
viewtopic.php?f=9&t=13043&p=49920&hilit ... ent#p49920
by dkightley
Sun Apr 26, 2020 8:45 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Startup Script Process not being followed
Replies: 2
Views: 2593

Re: Startup Script Process not being followed

What's that saying? Oh. yes. "A bad workman always blames his tools."

Any way...glad you got your issue resolved....

Go to advanced search