Search found 302 matches

Go to advanced search

by S3D-Jason
Fri Dec 15, 2017 3:43 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Skipped Layer Using Multiple Processes
Replies: 2
Views: 947

Re: Skipped Layer Using Multiple Processes

Just wanted to add a quick note to let you know that Version 4.0.1 made many improvements to multiple processes. The software should now automatically ensure there is a smooth transition between processes without any gaps, regardless of the layer heights that you choose. So even if your layer height...
by S3D-Jason
Fri Dec 15, 2017 3:36 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Variable layer height muli-process doesn't line up
Replies: 1
Views: 1016

Re: Variable layer height with muli-process doesn't line up

Just wanted to add a quick note to mention that Version 4.0.1 made many improvements to the Variable Settings Wizard, including better support for a wider range of setups to ensure there is always a smooth transition between different processes. The factory file that you posted now slices correctly ...
by S3D-Jason
Fri Dec 15, 2017 3:31 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Problem with V4.0 Variable Settings Wizard
Replies: 3
Views: 1522

Re: [FIXED] Problem with V4.0 Variable Settings Wizard

Just to let everyone know, version 4.0.1 made more improvements to the Variable Settings Wizard, so it should automatically fix many of these setups that may have been troublesome in the past.
by S3D-Jason
Fri Dec 15, 2017 3:28 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] V4 Variable Settings Artifact at Process Change
Replies: 3
Views: 1480

Re: V4 Variable Settings Artifact at Process Change

Just wanted to add a quick note here to mention that version 4.0.1 added several improvements to the variable settings wizard, including some fixes to ensure there is always a smooth transition between processes. This should resolve any issues that you might have seen in the past regarding the trans...
by S3D-Jason
Fri Dec 15, 2017 3:24 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Variable Settings Wizard Problem
Replies: 2
Views: 1154

Re: [FIXED] Variable Settings Wizard Problem

Greetings,

Just wanted to add a quick note to let you know that the Variable Settings Wizard was improved in version 4.0.1, so it should now work correctly regardless of how your height locations are input or sorted.

Thank you for reporting the issue!
by S3D-Jason
Fri Dec 15, 2017 3:22 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Variable Settings (Can't create splits)
Replies: 6
Views: 2199

Re: Variable Settings (Can't create splits)

Greetings,

I wanted to add a quick update to this thread to mention that the Variable Settings Wizard has now improved in version 4.0.1, adding support for more machine types and setups. It should now work correctly with UPBOX+ or other similar printers.

Thank you for reporting the issue!
by S3D-Jason
Fri Dec 15, 2017 3:18 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Variable Settings Wizard creates invalid processes
Replies: 1
Views: 665

Re: [FIXED] Variable Settings Wizard creates invalid process

This was resolved in version 4.0.1. The variable settings wizard now works correctly regardless of how the height list is sorted.

Thank you for reporting the issue!
by S3D-Jason
Fri Dec 15, 2017 3:15 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: v4.0.1 is out......
Replies: 9
Views: 3715

Re: v4.0.1 is out......

Our team will definitely be investigating any potential issues that are found with the new version, so please go ahead and make a separate thread in the correct forum for any of these items that need to be addressed. That will help keep things much more organized as our team investigates the potenti...
by S3D-Jason
Fri Nov 17, 2017 4:37 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Filament Data not saved in Filament settings
Replies: 9
Views: 5168

Re: Filament Data not saved in Filament settings

Please read the post above. The software allows you to choose exactly what settings you want saved with the filament selection. We find many users have different opinions about what selection should adjust which settings, so this allows you to customize it however you wish. As described above, you o...
by S3D-Jason
Fri Oct 13, 2017 6:09 am
Forum: Feature Requests
Topic: [ADDED] Bridge identification implementation incomplete
Replies: 1
Views: 956

Re: Bridge identification implementation incomplete

I am happy to say that this feature has now been added in Version 4.0! You can enable this option by going to the Other tab of your process settings and checking the "apply bridging settings to perimeters" option. There were many other bridging improvements in this version as well, so you can review...

Go to advanced search