Search found 84 matches

Go to advanced search

by mthompson239
Mon Jul 23, 2018 1:53 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Can I get a second set of eyes....
Replies: 8
Views: 888

Re: Can I get a second set of eyes....

On the CR10, you can adjust the babystep on the fly. I adjusted it while it was priming to get a proper layer. During the brim or an actual print...tried many times, no adjustment will yield layers to be laid down. I have been printing for many years and am at a loss on this one. Hence the reason wh...
by mthompson239
Mon Jul 23, 2018 10:33 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Can I get a second set of eyes....
Replies: 8
Views: 888

Re: Can I get a second set of eyes....

By default I print PLA @ 60/210 flawless for most all the PLA I use. In light of this recent issue, I have tried:


Print on my <non-stock> 6mm Glass directly
Print on my <default> 6mm glass and PEI
Bed temps from 50-70
Extruder temps from 195-230

Nothing sticks after the initial line my code makes.
by mthompson239
Mon Jul 23, 2018 10:30 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Can I get a second set of eyes....
Replies: 8
Views: 888

Re: Can I get a second set of eyes....

See attached.
by mthompson239
Mon Jul 23, 2018 10:22 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Can I get a second set of eyes....
Replies: 8
Views: 888

Can I get a second set of eyes....

Had a little issue and replaced my fang setup on my CR10 S5...now PLA wont stick to either glass nor PEI. Initial test line prints proper but when the brim starts...wont stick. I may have change a settings in the S3D profile while trying to setup for a litho profile...but cant seem to figure it out....
by mthompson239
Wed May 02, 2018 7:26 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Help with poor under/ledge supports
Replies: 4
Views: 662

Re: Help with poor under/ledge supports

Printing now with suggested changes.
by mthompson239
Wed May 02, 2018 3:01 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Help with poor under/ledge supports
Replies: 4
Views: 662

Help with poor under/ledge supports

Nasty on face where supports are....there has to be better settings!


S3D 4.0
ABS
80% infill
Primary .25
Speed 3000mm/mn


Supports used; attached
Infill used; see attached

Much thanks
by mthompson239
Fri Apr 06, 2018 1:11 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Odd scaling issue Autodesk
Replies: 15
Views: 2568

Re: Odd scaling issue Autodesk

I think it is worth restating what I posted previously for clarification. STL file do not...I repeat, do not....hold any information as to the actual physical size of the object. All dimensions are in UNITS...ie a cube can be 1 UNIT by 1 UNIT by 1 UNIT....and 1 UNIT could be absolutely anything.......
by mthompson239
Fri Apr 06, 2018 1:09 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Odd scaling issue Autodesk
Replies: 15
Views: 2568

Re: Odd scaling issue Autodesk

Interesting... 100% of the time, I create my .stl file from Inventor via Print -> Send to 3D...by doing it in this fashion, scale not proper in Inventor 2018. BUT if I Export (and it was defaulted to Centimeter), change to inches...its 1". The "Options" here was the key factor. as NOW I can print ->...

Go to advanced search