Search found 145 matches

Go to advanced search

by nerys
Sat Jan 26, 2019 5:27 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Variable Settings help. Odd VS layer transitions. what am I doing wrong?
Replies: 3
Views: 615

Re: Variable Settings help. Odd VS layer transitions. what am I doing wrong?

Interesting. I Just did a slice of nothing but vase mode with multi VS processes. it ONLY produces the airgap when I go from larger to smaller layer height. it never does it when I go from smaller to larger layer height. so when I shift from .4mm to .2mm I get the airgap but when I shift back .2mm t...
by nerys
Sat Jan 26, 2019 1:42 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 3D movement view Bug Unwanted PAN motion mixed in with Rotate Motion
Replies: 17
Views: 2805

3D movement view Bug Unwanted PAN motion mixed in with Rotate Motion

You can Manipulate the 3D view 2 ways. left click rotates your view around a point and right click PANS your view left right up down screen relative. of course the scroll wheel zooms in and out. its extremely difficult to see anything close up in minute detail in Simplify 3D because unwanted PAN mot...
by nerys
Sat Jan 26, 2019 1:22 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Variable Settings help. Odd VS layer transitions. what am I doing wrong?
Replies: 3
Views: 615

Variable Settings help. Odd VS layer transitions. what am I doing wrong?

I keep getting these odd layer transitions. they tend to cause layer "issues" in the print (gap or bulge) Here is a sliced file. in the picture you can see 2 issues. 1 the first layer transition is "squished" why and how do I stop it from doing that? (this results in a bulge in the print) second jus...
by nerys
Thu Dec 27, 2018 2:12 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.1.1 still broken for vase mode
Replies: 11
Views: 1805

Re: 4.1.1 still broken for vase mode

oh I know I just can't figure out how I made he exact same error multiple times but ONLY in 4.1.1 and not in 4.0.1 Freaking strange. :-)
by nerys
Thu Dec 27, 2018 1:46 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.1.1 still broken for vase mode
Replies: 11
Views: 1805

Re: 4.1.1 still broken for vase mode

ok. i have no idea what is going on I just loaded that factory file into 4.01 and 4.11 side by side to make a video to show you guys and..... its working fine in both now WTH ?? I have no idea whats going on I changed nothing intentionally. my best guess is I must have clicked something different bu...
by nerys
Tue Dec 25, 2018 3:06 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.1.1 still broken for vase mode
Replies: 11
Views: 1805

Re: 4.1.1 still broken for vase mode

The clearing height is set to a value over 400 assuming I understand what you mean by clearing height as in the highest amount to go per sequence in a sequence print What you describe would only happen if I set the sequence height to less than the total height of the model for example if I set it fo...
by nerys
Sun Dec 23, 2018 5:54 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.1.1 still broken for vase mode
Replies: 11
Views: 1805

4.1.1 still broken for vase mode

Update - Resolved When someone said it worked fine for them I tried to do it again and it worked fine for me as well As of now I am assuming I mistakenly clicked "continuous" (multi process slice) in 4.1.1 and not in 4.0.1 because when I do that I got the "bad result" but it worked fine when I corre...
by nerys
Tue Dec 04, 2018 1:24 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] V 4.1 Retraction at layer change and outline crossing
Replies: 24
Views: 5831

Re: V 4.1 Retraction at layer change and outline crossing

Downloading now. Fingers crossed hey S3D team. would be nice to offer the previous version for download as well. built a new rig and I had to resort to a TORRENT site to get 4.0.1 while I waited for 4.1.1 to drop :-( not cool. Torrents can be risky and I should not have to resort to that. would be g...
by nerys
Fri Nov 16, 2018 2:39 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Dual Extrusion Wizard only shows 1 profile?
Replies: 3
Views: 1844

Re: Dual Extrusion Wizard only shows 1 profile?

I don't have one for the A20M it won't let me save it as a dual extruder setup. well its their but I can't select it in the wizard. it only shows the first CRX profile I made with TH3D's profile. I will contact support.

Go to advanced search