Search found 1235 matches

Go to advanced search

by wirlybird
Tue Jul 19, 2016 1:10 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Black 3D GUI on Linux Mint x64
Replies: 6
Views: 2460

Re: Black 3D GUI on Linux Mint x64

I would suggest seeing if you can change render/acceleration settings from hardware to software or vise-versa. I have some things where the graphics card can't handle the 3D or likewise the software can't. Long shot!! I have one program that requires hardware acceleration for 3D and if changed to so...
by wirlybird
Tue Jul 19, 2016 12:15 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Connection Issue
Replies: 2
Views: 936

Re: Connection Issue

I installed ReplicatorG that came with my new printer and ran a test via USB and it worked. When I installed S3D it picked right up and ran fine. I do find that on occasion when I get the connection failed I have to unplug the USB cable at the PC and plug back in then it is fine.
by wirlybird
Tue Jul 19, 2016 6:46 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Extruder light - Target Temp not working in Machine Control
Replies: 4
Views: 1520

Re: Extruder light - Target Temp not working in Machine Cont

I can try to post something this evening if I get time. I tried it last night and ran my ABS which is on extruder 1 (right extruder tool T0) and it works fine. When I run my PLA setup on extruder 2 (left extruder tool T1) is when the temp light and target temp do not work (display) in the software c...
by wirlybird
Mon Jul 18, 2016 12:01 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Extruder light - Target Temp not working in Machine Control
Replies: 4
Views: 1520

Re: Extruder light - Target Temp not working in Machine Cont

Thanks but I completely uninstalled and then re-installed and still the same behavior. The software is sending the correct info to the printer but the lite in the S3D machine control panel in the software does not come on when the preheat of the extruder starts nor does the target temp update. The c...
by wirlybird
Sun Jul 17, 2016 1:40 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Extruder light - Target Temp not working in Machine Control
Replies: 4
Views: 1520

Extruder light - Target Temp not working in Machine Control

When I start a new print the heated bed light comes on and the target temp updates and the bed starts to heat. Then when it is time for the extruder the light does not come on and the target temp does not update but the extruder does heat and the current temp is displayed. The light and target temp ...

Go to advanced search