Search found 134 matches

Go to advanced search

by blackbird2016
Mon Aug 07, 2017 6:11 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Gaps between processes
Replies: 10
Views: 1451

Re: Gaps between processes

I had this, too. Reason seems to be that the software ist just splitting your model whre you tell to do. But sometimes depending on the layer-height it can not "fill" untill the desired height. Say your 1st process is just 1mm high and your layer height 0,4mm it will draw 2 layers and leave a gap of...
by blackbird2016
Sat Aug 05, 2017 1:41 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Top and bottom not solid.
Replies: 4
Views: 1457

Re: Top and bottom not solid.

I am having exactly the same problem. It might got somewhat better with V4.0, though. I made some suggestions here... https://forum.simplify3d.com/viewtopic.php?f=23&t=7978 and already have been in contact with support but it unfortunately felt like nobody really had a look on my issues but rather t...
by blackbird2016
Wed Aug 02, 2017 2:55 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Printing of some layers of ooze shield slower than expected.
Replies: 5
Views: 624

Re: Printing of some layers of ooze shield slower than expec

In my experience thus already happened with the 3.1.1. Unchecking the box for deceleration for Layers unser "x"-seconds does the Trick nur certainly is just a workaround and is not suitable for all designs...
by blackbird2016
Wed Aug 02, 2017 5:52 am
Forum: Feature Requests
Topic: Extrusion Multiplier for Top Layers
Replies: 5
Views: 3508

Extrusion Multiplier for Top Layers

First thing I want to say that although the new 4.0 version in my honest opinion is not only about new functions but rather about already existing functions but with better accessability and usability, is a very good piece of software and a big improovement against the older versions. Second, I own ...

Go to advanced search