Search found 134 matches

Go to advanced search

by blackbird2016
Mon Dec 31, 2018 6:00 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Which settings to change
Replies: 3
Views: 342

Re: Which settings to change

Just had a quick look into your settings and couldnt´t find anything so far off. Basically it should work, although not perfect. 70mm/sec may be somewhat to fast and depending on the brand of PLA 220° may be a little bit hot. For the stringing you will have to play with retraction and wipe settings....
by blackbird2016
Fri Dec 28, 2018 3:15 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: vase mode
Replies: 18
Views: 1568

Re: vase mode

s3030150 wrote:
Thu Dec 27, 2018 2:48 pm
Looks like a bug to me
Oh yes. A bug in the mesh/File.
by blackbird2016
Sat Dec 22, 2018 1:05 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Material Settings is just wrong.
Replies: 12
Views: 2118

Re: Material Settings is just wrong.

So every filament color and brand of the same type (PLA, ABS, Etc) works the same for you? This is a miracle! No! Neither are filament types are all the same for me, nor is this a miracle. I just moved the settings affected by the filament in the material-autoconfigure part of the fff profile. I kn...
by blackbird2016
Fri Dec 14, 2018 4:06 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.1 prints supports when told not to print them
Replies: 22
Views: 2005

Re: BUG: 4.1 prints supports when told not to print them

They should just rename it to "Hide all supports from view", since that is the only thing it does. It does not remove supports, it does not clear supports, it does nothing to the supports but hide them from view. I think, I will not follow this furthermore. What you don´t want to comprehend is, tha...
by blackbird2016
Thu Dec 13, 2018 5:16 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Bubbles on top layer
Replies: 11
Views: 1405

Re: Bubbles on top layer

Considering the picture my 1st guess would be a little bit underextrusion. Beginning with PETG a long tiome ago I had some similar problems. What I would try here is... - increasing /correcting the extrusion-multiplier (here is a working guide https://help.prusa3d.com/article/d9j1xdg7vj-extrusion-mu...
by blackbird2016
Tue Dec 11, 2018 2:18 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.1 prints supports when told not to print them
Replies: 22
Views: 2005

Re: BUG: 4.1 prints supports when told not to print them

Why do they have a "Clear All Supports" button if that button is not actually going to Clear All Supports? All it does is makes you THINK it cleared all the supports, but the slicer is actually going to add ALL the supports instead. It is not "as it should work", it is a long standing bug then. The...
by blackbird2016
Mon Dec 10, 2018 1:20 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: missing dense support when combining every 2nd layer
Replies: 7
Views: 932

Re: missing dense support when combining every 2nd layer

Bump...
blackbird2016 wrote:
Wed Dec 05, 2018 2:50 am
Where there are certain layers (dense at bottom and top are determined) they should be printed,
no matter what settings for the raw support structure in between.
by blackbird2016
Wed Dec 05, 2018 1:43 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] V4.1 Issues with walls
Replies: 31
Views: 4761

Re: V4.1 Issues with walls

Nice, I was expecting some huge fanfare when it was ready! There was one! My wife heard me hooting when I saw the file provided for download was 4.1.1 (have been looking every other hour ever since...) and again when I got a perfect test object. Not that she was very interested in that hooting.... ...
by blackbird2016
Wed Dec 05, 2018 1:19 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] V4.1 Issues with walls
Replies: 31
Views: 4761

Re: V4.1 Issues with walls

wirlybird wrote:
Wed Dec 05, 2018 1:14 pm
Is 4.1.1 out? Just saw something on this in another thread but haven't gone looking!!
It is!
And that very problem seems to be solved.
by blackbird2016
Wed Dec 05, 2018 2:50 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: missing dense support when combining every 2nd layer
Replies: 7
Views: 932

missing dense support when combining every 2nd layer

Printing the supports every layer everything is just fine. 1.PNG Combining supports every 2nd layer the dense supports are missing. 2.PNG Certainly, the supports then are just printed every 2nd layer and every other one is skipped and if being a dense support just missing. And still, in my understan...

Go to advanced search