Search found 146 matches

Go to advanced search

by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 2:14 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] colling fan turning on full imediately when not commanded
Replies: 6
Views: 859

Re: [FIXED] colling fan turning on full imediately when not commanded

I’m happy to share that this issue was resolved in the latest 4.1 release. Our team successfully tested several factory files from threads mentioning this issue. The absence of a layer 1 setpoint will result in a 0 being used for the automated fan command. This was just one of many improvements to t...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 2:08 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Dual Extrusion Raft
Replies: 2
Views: 537

Re: [FIXED] Dual Extrusion Raft

I’m happy to share that this issue was resolved in the latest 4.1 release. Our team successfully tested several factory files from threads mentioning this issue. This was just one of many improvements to the software. For more information check out our 4.1 What's New page. Thank you for your help re...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 2:04 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] S3D creates blank layers on multiple processes
Replies: 3
Views: 1041

Re: [FIXED] S3D creates blank layers on multiple processes

I’m happy to share that this issue was resolved in the latest 4.1 release. Our team successfully tested several factory files from threads mentioning this issue as well as several dual extrusion prints on our QIDI dual in house. The layer numbering and "empty" layers don't appear to be an issue at a...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 1:49 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Bottom of Printed Part is "Squishy" or not filled
Replies: 12
Views: 1341

Re: [FIXED] Bottom of Printed Part is "Squishy" or not filled

I’m happy to announce that this issue was resolved in our previous 4.0.1 release as well as the most recent 4.1.0 release (shown in the attached image). Our team successfully tested multiple factory files from threads mentioning this issue with infill being missing from certain sections. This was ju...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 1:40 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Missing infill layer
Replies: 4
Views: 659

Re: [FIXED] Missing infill layer

Hi rrdavis, Yes 4.0.1 solved the problem. I thought 4.0.1 was beta because when I run get update in 4.0.0 it says I have latest. Thanks again. Regards, Neo I’m happy to confirm that this issue with missing infill due to errant geometry was resolved in our previous 4.0.1 release. And remains fixed i...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 1:32 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Error while importing .obj
Replies: 7
Views: 842

Re: [FIXED] Error while importing .obj

I’m happy to announce that this issue should be resolved now in the latest 4.1 release. Our team successfully tested multiple obj files from threads mentioning this issue with model importing. As you can see from the picture attached, this specific model definitely works in 4.1.0. This was just one ...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 1:29 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Brim / Skirt attached to both parts despite differing process settings
Replies: 4
Views: 493

Re: [FIXED] Brim / Skirt attached to both parts despite differing process settings

I’m happy to announce that this issue should be resolved now in the latest 4.1 release. Our team successfully tested several factory files from threads mentioning the difference between the software's behavior and the expected behavior of additions when models are positioned closely with non-matchin...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 1:27 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Brims and Multiple Processes Behavior
Replies: 4
Views: 517

Re: [FIXED] Brims and Multiple Processes Behavior

I’m happy to announce that this issue should behave closer to how you've suggested in the latest 4.1 release. Our team successfully tested several factory files from threads mentioning models with separate processes picking up the additions settings from another process. This was just one of many im...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 1:17 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Factory File name missing from UI
Replies: 5
Views: 835

Re: [FIXED] Factory File name missing from UI

I’m happy to announce that this issue the factory file name missing from the UI's top menu bar was resolved in the 4.0.1 release. Our team successfully tested several factory files and this issue remains fixed in version 4.1.0. This was just one of many improvements to the software. All of which are...
by S3D-Chris
Tue Nov 06, 2018 12:45 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Version 4.1 Now Available
Replies: 0
Views: 1741

Version 4.1 Now Available

We are excited to announce that Simplify3D Version 4.1 is available now! Check out our What's New Page to learn more about new features including Multi-Material Capabilities, Print Time Estimate Improvements, and more. The update will be rolling out to customers over the next few weeks, but if you w...

Go to advanced search