Search found 162 matches

Go to advanced search

by S3D-Chris
Mon Dec 03, 2018 4:10 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: New User
Replies: 1
Views: 840

Re: New User

Welcome to the Simplify3D Community Chris! We are confident you will learn a lot about Simplify3D and 3D printing on this forum! Also make sure to check out our free support resources here: https://www.simplify3d.com/support/
by S3D-Chris
Mon Dec 03, 2018 4:08 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: New User
Replies: 1
Views: 416

Re: New User

Welcome to the Simplify3D Community Tony!
by S3D-Chris
Mon Dec 03, 2018 4:03 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: November Development update?
Replies: 5
Views: 1206

Re: November Development update?

November update can be found here: viewtopic.php?f=8&t=11786
by S3D-Chris
Fri Nov 30, 2018 12:27 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Best PLA settings for FONTS
Replies: 1
Views: 444

Re: Best PLA settings for FONTS

Can you please post your factory file?
by S3D-Chris
Tue Nov 20, 2018 4:03 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: S3D Development Update - Nov 2018
Replies: 0
Views: 961

S3D Development Update - Nov 2018

We would like to thank everyone for their feedback and support on the new Version 4.1 release! This was a huge release that included hundreds of features and bug fixes. Many of the updates came from ideas on this forum and we want to encourage you to keep the feature requests and bug reports coming....
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 2:25 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] multiple processes leading to 2 layers at same z, z skip, and skipped support material
Replies: 4
Views: 786

Re: multiple processes leading to 2 layers at same z, z skip, and skipped support material

I’m happy to share that this issue was resolved in the latest 4.1 release. Our team successfully tested several factory files from threads mentioning this issue. Skipped layers and multiple layer numberings on the same layer height should not be possible (outside of sequentially printed parts). This...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 2:14 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] colling fan turning on full imediately when not commanded
Replies: 6
Views: 927

Re: [FIXED] colling fan turning on full imediately when not commanded

I’m happy to share that this issue was resolved in the latest 4.1 release. Our team successfully tested several factory files from threads mentioning this issue. The absence of a layer 1 setpoint will result in a 0 being used for the automated fan command. This was just one of many improvements to t...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 2:08 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Dual Extrusion Raft
Replies: 2
Views: 575

Re: [FIXED] Dual Extrusion Raft

I’m happy to share that this issue was resolved in the latest 4.1 release. Our team successfully tested several factory files from threads mentioning this issue. This was just one of many improvements to the software. For more information check out our 4.1 What's New page. Thank you for your help re...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 2:04 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] S3D creates blank layers on multiple processes
Replies: 3
Views: 1115

Re: [FIXED] S3D creates blank layers on multiple processes

I’m happy to share that this issue was resolved in the latest 4.1 release. Our team successfully tested several factory files from threads mentioning this issue as well as several dual extrusion prints on our QIDI dual in house. The layer numbering and "empty" layers don't appear to be an issue at a...
by S3D-Chris
Thu Nov 15, 2018 1:49 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Bottom of Printed Part is "Squishy" or not filled
Replies: 12
Views: 1468

Re: [FIXED] Bottom of Printed Part is "Squishy" or not filled

I’m happy to announce that this issue was resolved in our previous 4.0.1 release as well as the most recent 4.1.0 release (shown in the attached image). Our team successfully tested multiple factory files from threads mentioning this issue with infill being missing from certain sections. This was ju...

Go to advanced search