Search found 66 matches

Go to advanced search

by Raise3D Pro Plus 2
Mon Nov 26, 2018 12:40 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Tuning speeds
Replies: 10
Views: 2463

Re: Tuning speeds

Bug. The will fixed it soon.
by Raise3D Pro Plus 2
Sun Nov 25, 2018 3:04 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Tuning speeds
Replies: 10
Views: 2463

Re: Tuning speeds

Version 4.1?
by Raise3D Pro Plus 2
Wed Nov 21, 2018 2:24 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Blobs all over preview in 4.1
Replies: 3
Views: 530

Re: Blobs all over preview in 4.1

Right only preview.
by Raise3D Pro Plus 2
Tue Nov 20, 2018 5:02 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Version 4.1 issues with profile changes, icons, and retractions
Replies: 3
Views: 611

Re: Version 4.1 issues with profile changes, icons, and retractions

I was also lost my all profiles... now I have the backup version on the desktop and my server. I'm more clever right now ;) Yes 4.1 is crap. But they repair it. I have Raise 3D with Idea Maker software and believe me or not I need to wait for updates little longer and overall slicer is crap. But mac...
by Raise3D Pro Plus 2
Fri Nov 16, 2018 11:20 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: V4.1 Strange Behavior - Missing parts
Replies: 7
Views: 1456

Re: V4.1 Strange Behavior - Missing parts

I'm also with 4.01. New 4.1 is not ready yet...
by Raise3D Pro Plus 2
Fri Nov 16, 2018 1:47 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Possible first layer setting issues and using rafts
Replies: 2
Views: 875

Re: Possible first layer setting issues and using rafts

You can also increase separation layer amount. Sometimes 2 is not enough but wit 3 is easy to peel it off ;)
by Raise3D Pro Plus 2
Thu Nov 15, 2018 2:48 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: V4.1 Strange Behavior - Missing parts
Replies: 7
Views: 1456

Re: V4.1 Strange Behavior - Missing parts

I was made a similar mistake many times.
by Raise3D Pro Plus 2
Thu Nov 15, 2018 11:07 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: strange deletion when stl is sliced
Replies: 2
Views: 439

Re: strange deletion when stl is sliced

Is very simple, you just choose infill pattern: concentric... so this is the issue.
by Raise3D Pro Plus 2
Thu Nov 15, 2018 11:06 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: V4.1 Strange Behavior - Missing parts
Replies: 7
Views: 1456

Re: V4.1 Strange Behavior - Missing parts

Did you mark all parts in profile menu? I'm just asking ;)

Go to advanced search