Search found 14 matches

Go to advanced search

by Jasper
Tue Jan 17, 2017 9:00 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Gembird problems, wanhao duplicator i3 v2.1 rebrand
Replies: 3
Views: 1214

Re: Gembird problems, wanhao duplicator i3 v2.1 rebrand

Just tried Repetier Host and that can also connect with the settings I'm trying to use with S3D

Support having a holiday? Emailed them twice few days ago and no answer yet,..
by Jasper
Sun Jan 15, 2017 2:16 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Z hop/ retraction vertical lift at beginning of print
Replies: 20
Views: 12718

Re: Z hop/ retraction vertical lift at beginning of print

He means cura is using it and after home all the nozzle goes up and primes it. He probably wants to know how to prime the nozzle in S3D
by Jasper
Sat Jan 14, 2017 5:12 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Gembird problems, wanhao duplicator i3 v2.1 rebrand
Replies: 3
Views: 1214

Re: Gembird problems, wanhao duplicator i3 v2.1 rebrand

Of course I tried printing, like I said it feels like it's moving way faster with the same speed settings I use in cura. I don't know what firmware is on it nor how to find out. I used octoprint and now astroprint both with the Wanhao Duplicator i3 settings. Same for Mattercontrol and cura. All use ...
by Jasper
Sat Jan 14, 2017 1:13 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Gembird problems, wanhao duplicator i3 v2.1 rebrand
Replies: 3
Views: 1214

Gembird problems, wanhao duplicator i3 v2.1 rebrand

Hi, I bought a Gembird printer which is a rebrand wanhao duplicator i3 v2.1 When connecting to the computer it shows up on com8 and baud should be 115200. Mattercontrol works fine with these settings but Cura doesn't. So I decided to give S3D a chance and it wouldn't connect, support told me to go t...

Go to advanced search