Search found 233 matches

Go to advanced search

by gearsawe
Sun Jun 04, 2023 10:10 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Better and simple way to implement the M600 (changing colors)
Replies: 14
Views: 7564
 
Jump to post

Re: Better and simple way to implement the M600 (changing colors)

does the prusa slicer allow the pause at multiple heights?
by gearsawe
Sun Jun 04, 2023 10:02 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Reload Modified Model - in or above bed issue - Bug?
Replies: 0
Views: 4231
 
Jump to post

Reload Modified Model - in or above bed issue - Bug?

This may not be a bug depends on how you look at it. I do like the "Reload Modified Model" but need to be careful. If the size changes it may be push down thru the bed basically cutting your model short. Had this bite me in the butt. did not see there was a half mm poking below the bed the...
by gearsawe
Fri Jun 02, 2023 10:30 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Supports not printing right HELP!
Replies: 3
Views: 790
 
Jump to post

Re: Supports not printing right HELP!

kind of found a odd work around to making the supports pillars smaller than 1mm scale your part up 200% add support of 1mm then scale the part back. depending on your interface setup... setting back might be setting the model 100% or setting to 50% to put it back to the 100% size. this will also sca...
by gearsawe
Fri Jun 02, 2023 10:17 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Any idea why its splitting up the layers like this?
Replies: 15
Views: 8129
 
Jump to post

Re: Any idea why its splitting up the layers like this?

BTW for those experiencing this flaw. you may also have to change SOLID INFILL SPEED to be 100% as well. I set top layer to 100% but I was still getting split layers. I changed solid fill to 100% and that fixed it. Thank you Nerys. I thought had all my speeds the same! in my settings guess the top ...
by gearsawe
Mon May 29, 2023 6:24 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Can't move part with mouse after upgrade to 5.1.0
Replies: 2
Views: 633
 
Jump to post

Re: Can't move part with mouse after upgrade to 5.1.0

truthfully I am not sure on this have used the move selected model button.
crtl-left mouse does nothing here. nor is listed in the shortcuts
by gearsawe
Sun May 28, 2023 6:59 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Question About Perimeters
Replies: 1
Views: 841
 
Jump to post

Re: Question About Perimeters

Perimeter suppose to be bonded. Kind of sound like a flow control issue or e-steps might be off. if you tell the printer to extrude 100mm of filament in to extruder does it? I have seen this with some printer. verify this first before trouble shooting anything else. https://www.wevolver.com/article/...
by gearsawe
Sun May 28, 2023 6:40 pm
Forum: Feature Requests
Topic: add more Auto Configure rows
Replies: 4
Views: 2855
 
Jump to post

Re: add more Auto Configure rows

what is your resolution and magnification in windows? kind of curious. Have not seen this issue. I am running 1920x1080 at 100% although most of the S3D interface does not respond to windows scaling. I know many CAD programs have required/recommended resolutions. AutoDesk makes it very difficult to ...
by gearsawe
Sun May 28, 2023 6:31 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Document scripting engine capabilities
Replies: 4
Views: 1306
 
Jump to post

Re: Document scripting engine capabilities

+1 would be good please
by gearsawe
Sun May 28, 2023 4:31 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Any idea why its splitting up the layers like this?
Replies: 15
Views: 8129
 
Jump to post

Re: Any idea why its splitting up the layers like this?

@S3D-Jason please look into this one. as I am now seeing this issue cropping up more having to keep trying to contently deciding what might work in 5.0, 5.02 or 5.1. Please fix bugs before adding new features which seem to introduce more bugs. get one stable version with no issues should be a goal b...
by gearsawe
Sat May 27, 2023 10:18 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Any idea why its splitting up the layers like this?
Replies: 15
Views: 8129
 
Jump to post

Re: Any idea why its splitting up the layers like this?

the green areas next to each other should be meagered. This is causing excessive amounts of travel reversing for top layer infill and slowing down the prints. slicing in 5.02 does not exhibit this behavior. oddly if you flip the part over and set bottom layer to 8 it does not show this problem only ...

Go to advanced search