lrdsatyr8
Posts: 4
Joined: Fri Oct 14, 2016 8:00 pm

Filament Change Feature

Mon May 14, 2018 11:19 am

It would be nice if there was a button on the control panel that you could press to pause the print and the print head moves out of the way slightly so that you can change filament and then when you press it again, it returns to the exact spot it paused at. Would make printing in multiple colors alot easier!

mpentenr
Posts: 12
Joined: Fri May 25, 2018 12:42 pm

Re: Filament Change Feature

Fri May 25, 2018 12:46 pm

+1

R3plicantJT
Posts: 2
Joined: Sat Mar 02, 2019 11:59 am

Re: Filament Change Feature

Wed Mar 20, 2019 11:01 pm

+100

S3D-Jake
Posts: 620
Joined: Wed Jun 20, 2018 12:45 pm

Re: Filament Change Feature

Thu Mar 21, 2019 10:45 am

Thanks for your requests! We've already logged this previously with our development team. I'll update their documentation to reflect this renewed interest.
"A bird does not sing because it has an answer. It sings because it has a song."

Return to “Feature Requests”