Bubolz
Posts: 10
Joined: Tue Dec 23, 2014 5:07 pm

Information about current line or layer disappeared!

Sun Aug 02, 2015 5:10 pm

In version 3.0 where was the information about the layer or line?

This specific information present in previos versions is extremely useful to know that a height of specific layer for cooler activation, process changes etc.
Attachments
Snapshot.jpg

dsegel
Posts: 159
Joined: Tue Sep 30, 2014 5:37 pm

Re: Information about current line or layer disappeared!

Sun Aug 02, 2015 7:41 pm

Try restarting or reinstalling. It's still there for me.

JoeJ
Posts: 1435
Joined: Sun Feb 16, 2014 10:52 am

Re: Information about current line or layer disappeared!

Mon Aug 03, 2015 7:11 am

It's still there for me too. Make sure you are in Preview Mode and at the bottom, you would need to have Preview by LAYER selected to see the exact details that you have in your screenshot.

Return to “General Discussion and Tips”