wheeler
Posts: 7
Joined: Fri Jun 06, 2014 3:57 pm

Version 2.1.1 Mac 10.10 does not start for user

Fri Jul 25, 2014 6:26 pm

Good morning everyone
I am having some problems with 2.1.1 starting (quick flash and it terminates with out msg).
It starts if I create a new user account run happily.
If I deactivated it in the new user account and the reactivated it in the old account it asks for the activation code accepts it and the disappears from screen and if I try to restart it I get a quick flash.
I have hunted around for some plist files, to remove, in the user area and can't find any files.
I then updated the system to OSX 10.10 (14A299l) (beta) to see if that changed anything but no luck.
Has any other Apple user come across this?
Please has anyone got an idea of whats going on?

thank

Andrew
Last edited by wheeler on Fri Jul 25, 2014 10:43 pm, edited 1 time in total.

User avatar
TenKOhms
Posts: 172
Joined: Wed May 14, 2014 3:04 pm

Re: Version 2.1.1 Mac 10.10 does not start for user

Fri Jul 25, 2014 6:50 pm

just deactivated my version of s3d, created a new user account on my macbook and installed/activated s3d, deactivated, and went back onto my main account, activated and ran without issue.

MacBook Pro 15"
OS X 10.9.3
s3d 2.1.1

wish I could be of more help, sorry.

Umpa
Posts: 87
Joined: Wed May 07, 2014 2:10 pm

Re: Version 2.1.1 Mac 10.10 does not start for user

Tue Jul 29, 2014 2:44 am

That's coz your on 10.9 he's on 10.10

Return to “Troubleshooting and Bug Reports”