Umpa
Posts: 89
Joined: Wed May 07, 2014 2:10 pm

Yosemite

Sun Jul 27, 2014 8:18 am

Has anyone got 2.1.1 working on 10.10 ?

It installs but I cant get it to run.

wheeler
Posts: 7
Joined: Fri Jun 06, 2014 3:57 pm

Re: Yosemite

Sun Jul 27, 2014 3:57 pm

Hi Umpa
Try adding another new user on your system then launch from new user.
Please let me know if that works.

Andrew

Umpa
Posts: 89
Joined: Wed May 07, 2014 2:10 pm

Re: Yosemite

Mon Jul 28, 2014 9:26 am

I'll have a go tonight and let you know.

kurios_oranj
Posts: 4
Joined: Tue Dec 10, 2013 12:42 pm

Re: Yosemite

Mon Jul 28, 2014 1:39 pm

i can install it but it crashes and closes immediately when i try to open a printing process.

kurios_oranj
Posts: 4
Joined: Tue Dec 10, 2013 12:42 pm

Re: Yosemite

Mon Jul 28, 2014 1:39 pm

i can install it but it crashes and closes immediately when i try to open a printing process.

Umpa
Posts: 89
Joined: Wed May 07, 2014 2:10 pm

Re: Yosemite

Mon Jul 28, 2014 2:13 pm

Nope, it got a little further, I could select my 3d printer, then crashed, and crashes every time upon launch.

User avatar
TenKOhms
Posts: 172
Joined: Wed May 14, 2014 3:04 pm

Re: Yosemite

Thu Jul 31, 2014 9:40 am

looks like you guys are hitting the classic pre-release hurdle. That's why stable >> beta.

Umpa
Posts: 89
Joined: Wed May 07, 2014 2:10 pm

Re: Yosemite

Thu Jul 31, 2014 1:10 pm

TenKOhms wrote:looks like you guys are hitting the classic pre-release hurdle. That's why stable >> beta.
I know - but I figured some one may have figured out a work around, I always live on the edge lol.

Return to “Troubleshooting and Bug Reports”