Page 1 of 1

Layers not joining.

Posted: Sun Apr 07, 2019 11:45 pm
by orerow
Hello,
Would anyone know how to solve this problems of the final layers not joining? I've already tried to raise the top layers, increase the fill, change the fill, outside-in, basically nothing solves, with the Cura these top layers look perfect, but the overall quality is not the same. Any suggestions of what I can do, and if it's something in stl how do I get it? The same occurs inside, but inside does not bother me. Thank you very much.

Re: Layers not joining.

Posted: Mon Apr 08, 2019 9:20 am
by S3D-Jake
Please attach a factory file to your post. This will help anyone who wished to examine your project more closely in order to help, myself included. :)

Re: Layers not joining.

Posted: Mon Apr 08, 2019 4:56 pm
by orerow
Here, thank you very much.

Re: Layers not joining.

Posted: Mon Apr 08, 2019 5:04 pm
by orerow
The factory file is too large to attach.

Re: Layers not joining.

Posted: Tue Apr 09, 2019 12:44 pm
by S3D-Jake
Can you link us to your factory file if it's too large to attach here? The profile doesn't tell the whole story.

Re: Layers not joining.

Posted: Mon Apr 15, 2019 7:58 pm
by tonyno
Guessing here... Are you speaking of the circles?
s3dlayers.jpg
s3dlayers.jpg (4.8 KiB) Viewed 151 times

If so, that's a function of your layer height. You would need to reduce the layer height for that to smooth out. Maybe Cura is going dynamic there? I don't use it, so don't know if that is even possible. ;)