sgertsch
Posts: 7
Joined: Sat Feb 18, 2017 3:52 pm

Select Models Bug

Tue Oct 27, 2020 12:22 am

When models have the same name (case insensitive) they are all included in the process even though only 1 is selected for slicing.

User avatar
dkightley
Posts: 2283
Joined: Tue Mar 10, 2015 4:09 pm

Re: Select Models Bug

Tue Oct 27, 2020 4:10 am

Would you please attach a Factory File showing this issue so we can all see exactly what you are experiencing.

File menu==>Save Factory File
Doug Kightley
Volunteer at the National Tramway Museum http://www.tramway.co.uk
Railway modeller and webmaster at http://www.talkingtgauge.net

TheBum
Posts: 133
Joined: Fri May 18, 2018 11:13 pm

Re: Select Models Bug

Thu Oct 29, 2020 1:03 pm

If you're just trying to print multiple copies of an object, it's better to use the Duplicate function (Ctrl-D on Windows, Command-D on Mac) than to import it multiple times. Each copy gets assigned a unique suffix that way.

Return to “Troubleshooting and Bug Reports”