Page 1 of 1

Duplicate selected object

Posted: Sun Feb 16, 2014 11:02 am
by dtwrv6
when using "Duplicate Selected Object", the code uploads to my controller (Repetier-Server), and then says "Print of Wire-chain-20mm-Link-sNi.gcode on printer PRUSA finished. Send 10 lines. Printing time: 0:00:00" Nothing actually prints.

If I output gcode for only one link based on the same STL file and same settings, it works fine.

Don

Re: Duplicate selected object

Posted: Sun Feb 16, 2014 11:05 am
by JoeJ
Well does the gcode look correct in the preview?

Re: Duplicate selected object

Posted: Sun Feb 16, 2014 3:49 pm
by dtwrv6
yes it does. I just won't run when I upload it to the controller.

Re: Duplicate selected object

Posted: Sun Feb 16, 2014 4:37 pm
by JoeJ
Well not sure what to suggest in that case. I don't use Repetier-Server.

If the gcode preview is correct, then the software must be writing the correct gcode instructions. Why don't you try printing from the SD card or directly over USB?

Re: Duplicate selected object

Posted: Tue Feb 18, 2014 8:30 pm
by dtwrv6
Mainly because I feel like it is a bug that should be reported. I have no trouble using Repetier-Server with Repetier, Kisslicer, or Cura. My setup does not have a local SD or display either, therefore the use of Repetier-Server.... The machine is located in my basement, and I tend to do my design work in the upstairs area, upload my files over the network, and pick up the output in the morning....

I would like to stick with simplify3d (I've invested quite a bit in it), and would hope that there is continued support for improving the product.....

I don't see any way to upload files -- I would be willing to send you examples of what isn't working.

Re: Duplicate selected object

Posted: Tue Feb 18, 2014 8:35 pm
by jimc
you should send an email to support. im too sure how much the forum is monitored by the developers.