molak
Posts: 1
Joined: Sun Sep 11, 2016 4:40 pm

Slicing for "Blackbelt 3d" like printer

Fri May 12, 2017 12:09 am

Is it possible to incorporate that kind of slicing to simplify ?

derekscameron
Posts: 1
Joined: Mon Jun 10, 2019 3:54 pm

Re: Slicing for "Blackbelt 3d" like printer

Mon Jun 10, 2019 3:59 pm

It would be absolutely wonderful if a printer configuration was created for BlackBelt 3D's printer. Right now the only option is using Cura, which I cannot stand. I'm a long time user of S3D and would love to have the ability to create programs for our BlackBelt printer.

Thank you!

S3D-Jake
Posts: 618
Joined: Wed Jun 20, 2018 12:45 pm

Re: Slicing for "Blackbelt 3d" like printer

Thu Aug 15, 2019 2:42 pm

Thanks for the interest in a slicing profile for these printers. I've documented this request for our development team. I'll continue to monitor this thread for future interest from other users.
"A bird does not sing because it has an answer. It sings because it has a song."

Return to “Feature Requests”