tobias9009
Posts: 1
Joined: Tue Mar 22, 2022 1:23 pm

Klipper Plugin PAM Simplify 3D Start Code

Hi,

i wanted to run the Klipper PAM Plugin cause im annoyed of waiting for long Time bed leveling.
For the Plugin there are two Start Code.
One for SuperSlicer/PrusaSlicer:
MESH_CONFIG X0={first_layer_print_min[0]} Y0={first_layer_print_min[1]} X1={first_layer_print_max[0]} Y1={first_layer_print_max[1]}
And one for Ideamaker:
MESH_CONFIG X0={print_pos_min_x} Y0={print_pos_min_y} X1={print_pos_max_x} Y1={print_pos_max_y}
Somebody know in which way i have to edit it to make it work on Simplify ?
Or where the documentation about this can be found ?
ptegler
Posts: 8
Joined: Wed Dec 28, 2016 8:17 pm

Re: Klipper Plugin PAM Simplify 3D Start Code

same boat...nothing from S3D staff? possible post processing to pickup the correct parameters to fill in the script in g-code file gene'ed by S3D?
S3D-Jason
Posts: 641
Joined: Sun May 31, 2015 6:01 am

Re: Klipper Plugin PAM Simplify 3D Start Code

I think you can already do this in V5. Here's the syntax to use:

MESH_CONFIG X0=[build_min_x] Y0=[build_min_y] X1=[build_max_x] Y1=[build_max_y]
SweHogelid
Posts: 57
Joined: Wed Aug 03, 2016 8:01 am

Re: Klipper Plugin PAM Simplify 3D Start Code

S3D-Jason wrote: Wed Dec 21, 2022 7:09 am I think you can already do this in V5. Here's the syntax to use:

MESH_CONFIG X0=[build_min_x] Y0=[build_min_y] X1=[build_max_x] Y1=[build_max_y]
Thank you!
This worked perfectly.

Return to “Troubleshooting and Bug Reports”