S3D-Jake
Posts: 412
Joined: Wed Jun 20, 2018 11:45 am

Re: Automatic dynamic layer heights

Wed Jan 30, 2019 3:20 pm

Thanks for the great feedback, everyone! We'll keep an eye on this thread for more great ideas and interest from our community.
"A bird does not sing because it has an answer. It sings because it has a song."

julmar
Posts: 1
Joined: Tue Feb 05, 2019 2:11 pm

Re: Automatic dynamic layer heights

Tue Feb 05, 2019 2:49 pm

This is a feature to be implemented as soon as possible to level Cura.
Thank you in advance !

mpentenr
Posts: 12
Joined: Fri May 25, 2018 11:42 am

Re: Automatic dynamic layer heights

Wed Feb 13, 2019 1:21 pm

This is a feature to be implemented as soon as possible to level the other slicers and make users life's easier

antodn
Posts: 5
Joined: Thu Dec 20, 2018 2:23 pm

Re: Automatic dynamic layer heights

Wed Feb 13, 2019 3:09 pm

It would be very useful also decide a multi zone layer... I mean not only on z axis but also in x/y.

Let me say... Immagine if you have you have feature, like a thread, it would be awesome if you could say that for that feature (or zone) the layer thrikness must be ie. 0.05 but only for it!

This could be a real improvement!

Return to “Feature Requests”