Search found 12 matches

Go to advanced search

by Outbound
Sun Feb 12, 2017 2:17 pm
Forum: Feature Requests
Topic: [ADDED] No internal rafting
Replies: 1
Views: 394

[ADDED] No internal rafting

Greetings,

Would it be possible for the slice not to generate any rafting inside a model's perimeter where there is nothing to support so as to cut down on material waste and printing time?

Take the included image as an example.
simplify_01.PNG
Graphic LCD cover from Thingiverse.
by Outbound
Sun Nov 02, 2014 4:46 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Always getting offsets in me Leapfrog Creatr Prints
Replies: 1
Views: 921

Always getting offsets in me Leapfrog Creatr Prints

I don't know why, this seems to be a new phenomenon, but now I always get layer offsets in my Creatr prints. I don't know if this has to do with Simplify3D or the machine, but for some reason the offsets always happen in the same layers. Someone on the Leapfrog forums suggested I turn off "allow zer...
by Outbound
Sun Nov 02, 2014 3:10 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Slicing error, missing part of model
Replies: 1
Views: 1173

Re: Slicing error, missing part of model

I just solved my own problem. All I had to do was rotate the model on its z axis 90° and for some reason whatever problem the slicer had with it seems to have gone away.

Too bad I was already well into printing a version with the missing ball. Oh well, next one will be good I guess.
by Outbound
Sun Nov 02, 2014 1:12 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Slicing error, missing part of model
Replies: 1
Views: 1173

Slicing error, missing part of model

Howdy, I have a problem in generating Gcode for this classic piece : http://www.thingiverse.com/thing:51806 One of the balls on the outer bearing of the 62 ball model will always be omitted for some reason. I tried generating it with the old Repetier for Leapfrog software and it does generate the fu...
by Outbound
Sun Jan 26, 2014 5:46 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: error installing on a Mac
Replies: 3
Views: 2083

Re: error installing on a Mac

I think I got this error the first time I installed. It was gone after reinstalling it though.
by Outbound
Sat Jan 25, 2014 9:00 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Help with new instalation
Replies: 3
Views: 1942

Re: Help with new instalation

I'd tried Linux (actually on another old machine which I then screwed up the system partition so now it won't boot from it) but it was Fedora and I just couldn't figure out how to install anything to get it to print so I gave up on it. I'm having enough problems getting my printer to work properly a...
by Outbound
Sat Jan 25, 2014 1:18 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Help with new instalation
Replies: 3
Views: 1942

Re: Help with new instalation

Aaaaaaaaaand I just solved my problem.

On this computer for some reason it connects through COM4, not COM3.

:)
by Outbound
Sat Jan 25, 2014 1:13 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Help with new instalation
Replies: 3
Views: 1942

Help with new instalation

So I have this old Acer laptop that I'm now using solely as a Creatr controller and I installed XP SP3 clean on it and I've been trying to put in the bare minimum to make this my printer machine. I installed the latest Arduino drivers and I do get Creator and Repetier to connect to the machine but i...
by Outbound
Sun Jan 19, 2014 10:16 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: X-Axis Jog Control on Creatr
Replies: 13
Views: 6445

Re: X-Axis Jog Control on Creatr

Yeah, that seems about right Festus440.
by Outbound
Mon Jan 13, 2014 8:26 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: X-Axis Jog Control on Creatr
Replies: 13
Views: 6445

X-Axis Jog Control on Creatr

Hi,

Another bug I've noticed is that for some reason the X-axis jog control doesn't function properly for the left side increments. It will accept one input and all other left move commands will go ignored.

Anyone else experienced this?

Go to advanced search