Search found 5 matches

Go to advanced search

by neilr
Wed Jan 01, 2020 9:01 am
Forum: Feature Requests
Topic: How to add filament change
Replies: 12
Views: 12238

Re: How to add filament change

Thanks for the reply. Actually, I would be just as happy if there was some way (in S3D) to insert a script at a specific height. Then I could put whatever I wanted, say M600, there. This would be printer agnostic and solve the problem many people face. It would NOT require " more data to be collecte...
by neilr
Fri Nov 29, 2019 9:49 am
Forum: Feature Requests
Topic: How to add filament change
Replies: 12
Views: 12238

How to add filament change

I see that there's not been much action on this thread, and I'm surprised (if true) that the S3D folks haven't seen fit to give us a way to EASILY inject M600 into a GCode stream. I always use an SD card to move the files, and even though it looks like the "Additional terminal commands for post proc...
by neilr
Sat Jan 19, 2019 1:14 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: 4.11 has graphical issues
Replies: 5
Views: 1040

Re: 4.11 has graphical issues

I had this same problem on Lenovo T410 running Windows 10. It was using the Intel video drivers. In the Device Manager I changed to the Generic Windows driver and the problem went away. BTW version 3.1 did not exhibit this issue with either driver.
by neilr
Fri Oct 19, 2018 4:18 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: [FIXED] Freeze for few seconds middle of printing
Replies: 29
Views: 13726

Re: Freeze for few seconds middle of printing

I apparently am one of the few that continue to use version 3, and it's only because version 4 has this momentary freeze problem when talking through USB. The problem happens reliably, but always at different points in the print. Version 3 (on the SAME machines) never does this. So I'm stuck at vers...
by neilr
Sun Nov 12, 2017 11:33 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Pause While Printing Through USB
Replies: 3
Views: 1329

Re: Pause While Printing Through USB

Same here. I reverted back to 3.1.1. Prints are perfect again. Hope they fix this!

Go to advanced search