Search found 6 matches

Go to advanced search

by ibgeek
Wed Jan 09, 2019 3:43 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Infill Auto Density feature
Replies: 4
Views: 565

Re: Infill Auto Density feature

I know you can kind of do it with separate processes but that only works on the Z axis. It would be nice if it worked on all axis and without having to break the print in to separate processes. As to manually adding support within the print... Hmmm It's worth exploring but I'd still rather see it au...
by ibgeek
Mon Jan 07, 2019 7:23 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Infill Auto Density feature
Replies: 4
Views: 565

Infill Auto Density feature

So today I'm printing a design that has A LOT of infill. To cut down on waist I'm printing at 5% infill. This is great for 80% of the print but there are a few areas where the infill is not dense enough to support some top layers without using 7 or 9 top layers to make up for the mess that the first...
by ibgeek
Mon Nov 19, 2018 9:08 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Version 4.1 issues with profile changes, icons, and retractions
Replies: 3
Views: 554

Re: Version 4.1 issues with profile changes, icons, and retractions

Oh and now I just found out that all of my saved profiles have been altered. Lost all of my settings. :| This happened when, out of curiosity, I loaded the default CR-10 profile added to this new version. I opened it, looked at it and then closed it. Then went to my normal profile and all of the set...
by ibgeek
Mon Nov 19, 2018 9:04 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Version 4.1 issues with profile changes, icons, and retractions
Replies: 3
Views: 554

Version 4.1 issues with profile changes, icons, and retractions

Profile changes say they save but if you close and re-open S3D the changes you saved are gone. I had to go and create new icons for S3D because after a reboot they all disappeared. This happened a second time after I re-installed the software to verify it wasn't just a bad install. I'm also having i...
by ibgeek
Tue May 01, 2018 4:27 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: CR10-s printing mirrored
Replies: 3
Views: 743

Re: CR10-s printing mirrored

Turned out to be the latter. Being the newbie that I am, I thought I was helping myself by labeling the axis. So when it was suggested that I had X and Y reversed I looked at my labels and they were right. Unfortunately I labeled them wrong. :/ Long Embarrassing story short, it's resolved. Thank you...
by ibgeek
Mon Apr 30, 2018 6:16 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: CR10-s printing mirrored
Replies: 3
Views: 743

CR10-s printing mirrored

I have an image that I used the plug-in to convert in to a print. The issue is that it prints the text upside down and backwards. The preview looks perfect and it prints correctly on my anet A8. I'm using the stock CR-10 configuration. Capture.PNG All Axis move correctly when manually moved from my ...

Go to advanced search