Search found 10 matches

Go to advanced search

by PrCTRL
Sat Feb 20, 2016 9:16 am
Forum: Feature Requests
Topic: Request: First Layer Height setting in millimeters
Replies: 16
Views: 1931

Re: Request: First Layer Height setting in millimeters

+10 always a mess to stop an print because of this percentage stuff :(

at this point a percentage is not really helpful and more a bug than a feature ....

Thanks
Gerhard
by PrCTRL
Sat Mar 14, 2015 2:10 pm
Forum: Feature Requests
Topic: some requests for multiExtruder / Single Nozzle Printing
Replies: 3
Views: 1189

some requests for multiExtruder / Single Nozzle Printing

It would be very helpful for multiExtruder with Single Nozzle to be able to print the infill first on each layer. heklps a lot to to change the color easily. and/or It would be the possibility to define the print order of multiple Parts to define lost Parts for each color change. This means that the...
by PrCTRL
Fri Jan 02, 2015 8:56 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: multiple processes: extruder temperature ignored
Replies: 5
Views: 828

Re: multiple processes: extruder temperature ignored

this is a general Issue.

you can workaround it for some cases with temp. setpoints e.g. for the last layer in the prior profile...
by PrCTRL
Fri Jan 02, 2015 8:53 am
Forum: Feature Requests
Topic: Improvement Request: Generate Raft only under supported area
Replies: 28
Views: 10424

Re: Improvement Request: Generate Raft only under supported

+10 :)

ultimatively helpful
especially for SLA use too !!
by PrCTRL
Tue Oct 28, 2014 6:15 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Filament Diameter and Extrusion Multiplier have no effect
Replies: 2
Views: 1269

Re: Filament Diameter and Extrusion Multiplier have no effec

may be your Nozzle is parially blocked ?

regards
Gerhard
by PrCTRL
Wed Oct 15, 2014 9:07 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: A lot of bugs
Replies: 6
Views: 1681

Re: A lot of bugs

Gentlemen, rubbish IN creates rubbish OUT - this is exactly the case I spent some time to download the gear and found that there are 2 bodies in the STL after I loaded it into netfabb .... both are with warnings !! after two clicks the two parts where repaired and a few additional clicks they where ...
by PrCTRL
Mon Sep 29, 2014 4:06 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: duplicate models not printing
Replies: 5
Views: 1654

Re: duplicate models not printing

I found, that individual Prints working only If an "max height clearance" is defined (in the "Select Process" window )
if it is 0 or not "appropriate" you will get a layer by layer slice for all Parts...

regards
Gerhard
by PrCTRL
Wed Sep 10, 2014 12:46 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: S3D starts but without a Window
Replies: 2
Views: 1035

Re: S3D starts but without a Window

Thanks,

the solution was:

-right Mouse Button on S3D Icon and set the window option to maximize.

Windows lost the Window prosition somehow.

regards
Gerhard
by PrCTRL
Tue Sep 09, 2014 4:59 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: S3D starts but without a Window
Replies: 2
Views: 1035

S3D starts but without a Window

Hello Experts, I'm running S3D since a few months on Win7 64bit without any issue. yesterday I started an Job and is seems it need some time. after ~6 hours i killed the job. Now I'm not able to get S3D correct up. This means - the process is starting and can be seen in Taskmanager and also in taskb...
by PrCTRL
Sat Aug 02, 2014 1:24 pm
Forum: Feature Requests
Topic: 3D Mouse
Replies: 195
Views: 50569

Re: 3D Mouse

+1

needless to say thats state of the Art in 3D world
Gerhard

Go to advanced search