Search found 6 matches

Go to advanced search

by thumb
Tue Feb 19, 2019 10:30 pm
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: S3D hangs when Preparing to Print
Replies: 0
Views: 49

S3D hangs when Preparing to Print

Ever since I installed 4.1.1 and click on Prepare To Print, a little green bar on the bottom right of the screen opens up and just sits there with a message to the left says 'Looking for Overhangs'. I've let it go for an hour and it's still there. I have unistalled it twice now with no luck. I unins...
by thumb
Thu Feb 07, 2019 12:20 am
Forum: Troubleshooting and Bug Reports
Topic: Save Changes when switching profiles
Replies: 0
Views: 326

Save Changes when switching profiles

I'm confused on how I should answer this question. save changes.jpg I can be in a profile lets say named profile #1 and then decide to use another profile called profile #6. How should I answer this pop-up, I haven't made any changes to either one of the profiles plus it's asking me if I want to mak...
by thumb
Sat Oct 13, 2018 11:55 am
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Save Changes
Replies: 2
Views: 343

Re: Save Changes

Anyone?
by thumb
Fri Oct 12, 2018 10:31 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: Save Changes
Replies: 2
Views: 343

Save Changes

I'm getting confused when I am in a certain profile and I make a change to a setting then when I want to go to a different profile, it asks me if I want to make changes to most of my other profiles. Why does it ask me this, I only changed a setting in one profile? If I say yes, does it make the same...
by thumb
Sun Jul 29, 2018 12:42 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: CR-10 Mini bed not heating up
Replies: 2
Views: 409

Re: CR-10 Mini bed not heating up

Thanks Doug, sometimes it takes another eyeball to notice something so simple. :D
by thumb
Sat Jul 28, 2018 1:39 pm
Forum: General Discussion and Tips
Topic: CR-10 Mini bed not heating up
Replies: 2
Views: 409

CR-10 Mini bed not heating up

Just downloaded and installed S3D and on the most part got everything set up and printed out a couple things. The only thing that I can't get to work and it's probably something I'm doing wrong is to get the bed temp set while in the FFF Setting/Temperature. I got the extruder set and working but no...

Go to advanced search